2008. január 23., szerda

Döbbenet

Tegnap holtan találták a lakásán Heath Ledger (1979-2008) ausztrál színészt.10 dolog amit utálok benned;Hazafi,Lovagregény...én nagyon szerettem!
Számomra felfoghatatlan,ha valaki olyan korú hal meg,mint én.Akár én is meghalhatok akkor bármikor?Igaz,nem kaptam garanciába a 120 évet,csak szeretném!
Utoljára akkor éreztem ilyesmit,mikor a szintén ausztrál Steve Irwin halt meg.Róla se gondoltam volna,hogy ilyen fiatalon,meg úgy egyáltalán,bármi baj érheti.
Ennyi az élet!

3 megjegyzés:

márta írta...

Én is olvastam...Tudod, a napokban pont ilyesmiről beszéltem a férjemmel, és rájöttem, hogy én perpillanat nem lennék kész a halálra. Pedig keresztényként éppenséggel nem lenne szégyen.:) Az ember ragaszkodik a dolgaihoz, de meg kell tanulni elengedni őket. Ez nem jelenti azt, hogy várjuk a halált, hanem, hogy életörömmel élünk, ameddig adatik, és ha menni kell, akkor menni kell. Én hiszek abban, hogy valami jobb vár ránk, bár elképzelni sem tudom. Na, prédikáció session closed...:)

Anikó írta...

Hát én úgy tudom gyógyszer túladagolásban halt meg, sőt valahol azt írták hogy kábítószerrel lőtte túl magát. Az igazságot nem biztos hogy megtudjuk, de ilyen korban általában "külső behatásra" hallnak meg az emberek (nem betegségben (persze olyan is van)). Szóval szerintem ne aggódj, csak ne vegyél be egy doboz bogyót, és nézz körül a zebrán!!!:-)

Ewus írta...

Tényleg megdöbbentő:(

Halacskát mi is etetjük:) Már olyan dagi lesz lassan, hogy nagyobb akvárium kell neki:)