2008. január 20., vasárnap

Egyik kedvenc játék

Nórika nagyon imádja,ha a Gábor karjában "szaladnak" felém,miközben mind vadállatias(!) hangon kiabáljuk:hamhamhamham.Gondolom,a szomszédok is örvendenek ilyenkor,de nem izgat,mert annyira tud nevetni,meg örülni,mind a két alsó fogacska villog.A bal felsőnek már szépen kibújtak az összes csipkéi,félcentis vonal az ínye alatt.Hiába,nődögél a Csajszi!
Lefűzve,befóliázva van már a három begépelt dolgozatom,csak kicsit ideges vagyok,mert az utolsó dokumentumot csak kedden vonatolhatom ki(ez igen,jól megmondtam,gratulálok magamnak),és akkor este még be kell gépelni és szerdán délelőtt kinyomtatni és fel is adni az egészet az indexemmel postán,mert a Kolléganőm pénteken megy vizsgázni és akkor leadja és nem kell ezért külön leutaznom Bajára.Utálom az ilyet,de nem rajtam múlott,olvashattátok,kész lettem időre,de nem kaptam előbb időpontot...sóhaj.Majd elsőbbséggel adom fel és akkor másnapra odaér,azaz csütörtökre.
Tegnap a Borimamiéknál voltunk ebédelni,babfőzelék volt,meg főttcsülők...Nórikának meg főzött Anyu zöldségeket,meg májacskát.Annyit evett,már féltem,hogy rosszul lesz,de nem lett.
Ma az Ágimamiék invitáltak ebédre,névnapját ünnepeltük,mert a Rencsike (Nóri keresztanyuja) most volt itthon.Itt is evett a Baba finom leveskét.
Jókat játszott egész hétvégén mindenkivel,olyan szeretnivaló,nem csodálom.
Délután 4kor ébredt,olyan éhesen,ami nem megszokott Nála.Megint kapott levest,husival,aztán köleskását,levessel hígítva kicsit.Ebédnél nem kért,most viszont befalta mind egy szálig!Egyre jobban bírja a darabos kajákat,persze lessük a pelust,ne egészben jöjjenek ki a "dolgok",mert akkor nem tudja még megemészteni.De ilyenről szó sincs.
Kiugrottunk utána a Tecsóba,gyümölcspépeket meg babakaját venni,állandóan megszólítanak minket idegenek,mekkora ez a kis Szépség,jó kislány-e,ilyenek.Mi meg villogunk Vele.
Nemrég evett megint,hatalmas adag tejpépet benyomott,asszem kibírja valahogy reggelig!Mindjárt fürcsi,aztán táp/tea igény szerint,aztán szerintem ahogy berakom az ágyba,már aludni is fog!Minden este alig van időm bebújtatni a karocskáit a hálózsákba,mert a jobb hüvelykujja már a szájában,a ballal meg a kis "büdös",Nórika-nyál szagú állatkáját tömi az orra alá.Annyira aranyos!!!!!
Még mindig ujjszopás és nem cumi pártiak vagyunk!Mindig kéznél van,ezzel altatja magát,fogak miatt nem aggódom,mert csakis alvás előtt szopja.Amúgy meg ha neadjisten kár érné a fogait,a fogszabályzás csodáját vetjük be!A cumi folyton kiesne,ráfeküdne,este kereshetné az egész család,elveszítenénk,ilyesmik.
Bár asszem,elővesszük ezt a témát majd akkor,ha már iskolába megy és még mindig szopná!

Nincsenek megjegyzések: