2008. január 12., szombat

Javítottam

Ma voltam ismét Baján,kijavítottam a 2-esemet csecsemőgondozásból(!) 4-esre.Sajna lekéstem a buszt,két órát kellett volna várni a következőre,így a Gábor azt mondta,lejönnek értem.Jó fél óra alatt ott is voltak,viszont így sajna enyhén szólva is deficites lett a "túra".Mindegy,ez is megvolt.
Anyukámnak pénteken volt a szülinapja,holnap megyünk megköszönteni,akkor Tesókám is otthon lesz.
Az elmúlt napokban megint fejlődött a Nórika.Eddig kúszás,ülés,járás,állás,lépegetés volt,mászás nem.Most viszont (friss,kétperces történet) nagyon nyújtózkodott egy játék után,addig-addig,amíg majdnem négykézlábra nem állt.Egyik lába viszont beszorult a pocakja alá,de aztán is kiszabadítva hasradobta magát!!!!Büszkén nézelődik,mi meg persze ájulunk,meg szoktuk tapsolni.A Gábor olyan hangsúllyal tudja Neki mondani,hogy "Édes Szívem",majd megszakad az enyém.Egyébként a Doki is minket igazolt,mikor felhívtam,vigyük-e a Babát fejlődésneurológiára.Kikérdezett,miket csinál,azt mondta,szükségtelen,nincs ennek a gyereknek semmi baja.Látva a próbálkozásait,meg is nyugodtunk.
Másik változás,hogy egyre hangosabb két-három napja!Kiabál,rikoltozik,sikítozik,nevet,ülve ugrál az ágyon vagy a játszószőnyegén széles jókedvében!Nagyon aranyos és persze még nem érti a "Halkabban,Nórika!" felszólítást,mókásan még jobban rákapcsol!Rengeteget nevetünk rajta!
Pár napja megeszi a darabos,8hós bébikaját is,nyammogja óvatosan,nem öklendezik tőle,mint néhány hete!
Folyt. köv.!
Közben még elugrottunk vásárolni,aztán fürcsi,"szopi" és altató,pillanatok alatt el tud aludni.
Tegnap bulizni voltunk a Bogikeryvel.De csak ketten ám!Ő is a Férjére bízta a Kicsit,meg én is.Nekem elég furcsa volt,hogy megfürödtem Vele,aztán a többit Apájára bízhattam.Aranyosak voltak nagyon,mindent úgy csináltak,ahogy szoktuk,merthát a napi rutin nagyon fontos a babáknak,igyekeztem olyat kialakítani,ami kellőleg megnyugtató este,de nem túl bonyolult,hogy bárki tudjon helyettesíteni.Szóval este még a 100ml tápot is mind megitta a Gábor karjában.Szerintem szopni se szokott már többet a vége felé,ezt a mennyiséget még szívesen fogadja,erőltetni nem akarjuk.Mire a kávézóhoz értem,ahol találkoztunk a Komaasszonnyal (10 perc tőlünk) már üzent is a Gábor,hogy alszik csendesen,nyugodtan a Kislányunk!
NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁ/ RÁJUK!
Jó érzés tudni,hogy bármi történik velem (kicsit paranoiás vagyok a szülés óta) akkor is minden rendben lesz a Nórikával.Mondjuk ezt korábban is tudtam,de így azért,főpróba után más!
Jó volt a beszélgetés,bár az első helyre beültünk,kaptuk az itallapot,majd mire választottunk volna,közölte a pincérlány,hogy se tea,se kávé,mert már elmosta a gépeket,egyébként 10 perc múlva zár...de azért igyunk egy üdítőt.Köszi,de kössz,nem!
Átmentünk a Sétálóutcába egy másik helyre,az éjfélig volt nyitva.
Megegyeztünk,hogy ismétlünk!

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

Hűha, Nórika! Hogy te milyen ügyes vagy!!!!! AZ a mászás dolog, úgy négykézláb, bizony nagyon nehéz feladat. Én is próbálkozom vele, de eddig csak az előre-hátra hintázás megy négykézláb.... Ja! És remélem finom papit kapsz a szüleidtől! Puszi
Csenge