2008. január 30., szerda

Sárkány ellen sárkányfű

Szóval naaaaaaaagyon felkészültünk a S. elleni harcra,erre mi lett belőle?S. balra el.Se híre,se hamva!Először nem akartam elhinni,de aztán mások is látták,hogy tényleg a mi aranyos Nórikánk maradt itt nekünk.Mondjuk kos a Csajszi,méghozzá vérbeli,szóval lesz még min csodálkoznunk,azt hiszem!
Egyre ügyesebb mostanság!Ha van egy "bolond"-és mindig kapható valamelyikünk ilyesfajta mulatságra-,aki hajlandó felette görnyedezni és kísérgetni a két kis kezét fogva,képes akármennyit sétálni.Az,hogy ülve játszik,már megszokott.Mászni is akarna,de egyelőre az egyik lába mindig a pocakja alá szorul és hasas lesz a próbálkozásból.Nem tudom,hogyan segíthetnénk ebben,vagy kell-e segíteni.
Rengeteget beszél,halandzsázik,sikongat,öröm hallgatni.Néha úgy tűnik,mintha "beszélgetne" velünk,babanyelven osztja az észt,mikor reagálunk a hangadására.
Újabban megint sokkal többet alszik,délelőtt ki nem hagyná séta közben,aztán ebéd után folytatja.Tegnap kóruson voltam,a Gáborral buliztak kettesben.Hiába aludt majdnem 5ig,fél7kor már meg kellett fürödniük,annyira ásítozott,meg nyűgösködött.7kor már az igazak álmát aluszta.Ma azért jobban bírta,fél9kor tettük le.
Ja,ma a tejpépvacsora után,desszert gyanánt benyomott egy kis töltöttkáposztát!Mielőtt kaszákkal rohannátok rám,nem,nem evett a káposztából,csak a gombócból.Nem főzünk nagyon fűszeresen,szóval nem tettünk kárt Benne!Szerette nagyon!Annyira bírom,ahogy a villa hegyéről óvatosan lecsippenti a falatot,szerintem már megismeri,és tudja,hogy ez nem olyan,mint a kanál.
Komoly tréningezés folyik mostanság:hol az apa?hogy csinál a halacska?mit mond a kacsa,háp-háp-háp?...ilyesmik.Meglepően jól megy,általános derültséget okozva minden Mamánál-Papánál.