2008. február 20., szerda

Betegség-Nórika 2:1

Újra visszaestünk ugyanabba a vírusba.Szerencsére gyengül már,Nórika nem hagyja magát,de azért elég rossz éjszakánk volt.Először nem akart hatni a spré,aztán meg őrületesen elkezdett köhögni a Nóci.És csak nem akart felszakadni!Hajnali 3-kor volt az a pont,amikor majdnem azt mondtam,irány az Ügyelet,de akkor nagyjából elcsendesedett a Kicsi és viszonylag nyugodtan aludt.Igaz,az alvással korábban se volt gond,csak ez a köhögés...Totál kifáradtunk tőle,Ő is,de mi is.Kaptunk a Dokibácsitól Calcimuscot,és Ambroxol szirupot,reméljük a legjobbakat.Ha a köhögés csillapodik,már sokkal jobb lesz,így nem valami zavartalan az álma,ráadásul délután annyira köhögött,hogy összerókázta az ágyat.Édesem,azt se tudta,hol van,mikor berontottam,olyannyira elintázte Magát,hogy fürödnünk meg hajat mosnunk is kellett,nagyon élvezte a potyapancsit.
Egyébként jó kedve van,eszik-iszik,nevet,játszik.Ma is voltunk,-mint minden nap- sétálni a Kingával és Atikával,nagyon jó volt,játszótérre is mentünk a szép időben.

2 megjegyzés:

Ewus írta...

Kicsi Tüdérkének jobbulást:)

REgi írta...

Szegényke!
A ti kínjaitokat is nagyon át tudom érezni! Mi januárban voltunk 3 hétig betegek szinte egyfolytában. Csak mi különböző kínokkal... A végén azt hittem belepusztulok a fáradtságba!
De túléltük mindannyian! ;)
Jobbulást nektek!!!