2008. február 8., péntek

Hihetetlen javulás

Szóval elöljáróban megnyugtatok mindenkit:Nórika itthon van,nem kellett bevonulnunk,sokkalta jobban van!!!!!!

El nem tudom mondani mit éltünk át az utóbbi két napban...ismerhettek,azért megpróbálom.Én ugyanis valószínűleg így ventillálom ki magamból a rosszat.
Nagyon-nagyon köszönöm,hogy így aggódtatok Érte!Meg is érdemli,mert egy Tündér!
Szóval:
Szerdán mentünk volna tanácsadásra,ott még csak a nátha volt,ezért mentünk a rendelésre helyette.Délután kettő körül már eléggé szuszogott a Nóri,de akkor még aludt egy nagyot,viszont estére olyan szinten befulladt,hogy a fehérnél is sápadtabb volt,úgy és olyan hangon járt a kis mellkasa fel-le,mint valami motor.Sipolt,hörgött,de mivel se láza,se nátha nem volt,gondoltam-én idióta- ráérünk reggel orvoshoz menni.
Éjjel kétóránként fennvoltunk Vele,porszívóztuk-hiába-,itattuk-nem ivott-,sétáltunk fel és alá a szobájában.Sirdogált csak és egyre izgatottabban lélegzett.Hajnalban elaludt kicsit,de miután a Gábor elment dolgozni,megint felébredt.Annyira sápadt volt már ekkor,szinte sárgának tűnt.Végre 8óra lett,már sírva hívtam a Férjemet,jöjjön haza és csináljunk valamit. Felhívtuk a Dokinkat,Ő elirányított egy másik orvoshoz,aki délelőttös volt,Ő pedig 10 körülre ígérte magát.
Igaz,hogy a rendelőben csak ketten voltak előttünk,és mind szép nyugodtan,szemmel láthatólag már majdnem gyógyultan ücsörögtek,senki sem engedett előre minket.Visszhangzott a váró pedig a hörgéstől.Nem kívánok én senkinek se rosszat,csak hogy egyszer kerüljön hasonló esetbe.
Doktornő mindjárt injekciót adott,meg kúpot írt fel és köptetőt,asztmapipát és azt mondta,Nóca ennél betegebb már nem is lehetne,nézessük meg majd később a mi Dokunkkal is,de készüljünk fel,mert kórházba fog kerülni minden valószínűség szerint.Infúzió,lélegeztetés,stb. jajajajajajajajaj,mi lesz velünk?
Hazajöttünk,a Gábor elrohant a mellettünk levő patikába,majd vissza dolgozni,hátha tud szabit kérni.Közben Apukám is megrobogott a párásítóval,mert a hideg pára nagyon jót tesz,itt volt egész nap.Se nem evett,se nem ivott,csak ült az ágyon a Nórika mellett és le nem vette róla a szemét.Később azt mondta Anyának,nem is meri megmondani,mit gondolt,mikor belépve először meglátta a Kislányt...
Szerencsére a Gábort elengedték,így már hárman vártuk az Orvost,aki nem sokkal 10 után meg is érkezett.Mondta,meg fogja ugyan vizsgálni a Nórikát,de innen látja,mi a diagnózis,az előző posztban írtam is és készüljünk a kórházra.Segített megszerkeszteni a pipát (majd teszek fel róla egy képet,tejfölösdobozra ragasztották fel,a három Férfi,ha nem lettem volna annyira kiborulva,vicces lett volna a látvány,ahogy ott dolgoztak).Kis lyukat vágtak az alján,oda illesztették a pipát,kibélelték a doboz száját,nem sértse fel a Csajszi arcocskáját.Leültettem az ölembe,le kellett fognom a kezét és a Doki az orrocskája-szája elé illesztette a sprét és így fújta be a gyógyszert,háromszor.Ventolin Evohaler a neve.Persze a Kicsi ordított,de azt mondta,ez nem is olyan nagy baj,mert jobban beszívja.
Még kb.10 percig beszélgettünk,addigra már sokkal jobban lett,el is aludt,megnéztük,nem zakatolt már annyira.
Délben megjött Anyu is,addigra annyira jól lett a Nóri,hogy ivott rengeteget,meg egy kis kaját is elfogadott.Mikor visszavittük,azt mondta az Orvos,ez nem is az a csecsemő,akinél délelőtt kinn volt,nem kell kórházba mennünk,minden rendben lesz,ha ugyanúgy csinálunk mindent,mint eddig és hétfőn jöjjünk vissza.
Délután is sokat aludt,evett is jól,éjszaka csak kétszer keltünk fel,egyszer inni,aztán meg fújni,de szépen vissza is aludt és csendesen,nyugodtan lélegzett.
Ma a Kingáékkal voltunk sétálni,jó volt ez a szél,kifújta a bacikat.
Nagyon beebédelt paradicsomoskrumpliból,amit az Ágimami főzött és már el is aludt.
Hát ez volt.Örülök,hogy vége!Ellenségemnek se kívánom!

Reni,örülök,hogy olvasol minket,köszi a jó tanácsokat!Csak az a baj,hogy mivel még csak 10hós és már 1hónapja nem akar szopni,muszáj valamilyen babatejes dologot adnom,napjában egyszer,remélem,nagy bajt nem okozok ezzel.

Csengebaba,éreztem,hogy Velünk vagytok:)))!

Márta,köszönöm!

Anikó,remélem,Ti már jól vagytok!

Bogikery,puszilunk Titeket és köszi,látod,már javulunk:))))!

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

Hurrá! Örülök, hogy jól vagytok!
Kata! Kívánom, hogy ennél komolyabb baja soha ne legyen Nórinak! És mindenből ilyen gyorsan gyógyuljon meg!!!!!!!