2008. február 22., péntek

Hát,nincs szerencsénk!

Sajnos a mai röntgen nem jó eredményt hozott,tüdőgyulladása van a Nórikának.
Valami enyhébb dolog,mert nem kell sem injekció,sem kórház(kopp-kopp-kopp),de a Cedax Baby és a Flixotide inhalációs spré se kutya.
Láza talán nem lesz már,köhögés se lenne,ha nem kéne adnunk a köptetőt.
Ráadásul kimostam az alvós állatkáját,ilyen betegen ne a vírusokat nyalogassa róla,de így meg nem akarja!Ha éjjel se fogadja le,megnézhetjük magunkat.Nem fog tudni pihenni,betegebb lesz.Elegem van magamból!Mire volt ez jó?Ahelyett,hogy végre tudna aludni,csak hergeli magát.
Azt,hogy mi volt a röntgenen,azaz hogy miként csinálják egy ekkora csecsemőnél,nem fogom leírni.Aki szerencsétlenségére hasonló sorsra jut,priviben szívesen megírom,tudja,mire számítson,de elég legyen most annyi,hogy az ájulás meg a hányinger kerülgetett a módszer láttán,Nóri karocskája meg lába itt-ott véraláfutásos lett.
Szóval a konkrét betegség annyira nem viselné meg,csak a "gyógymód" készít ki mindannyiónkat.
Ma délután megyünk vissza ismét a Dokibácsinkhoz,de már előre félek,mit fog mondani,ugyanis szombattól elutazik és nem akarom,hogy esetleg addig kórházba utalja a Kicsi Lányunkat...
Így is jó kezekben marad a Nóca,mert van a Dokival egy közös ismerősünk,aki tüdőspecialista,már fel is vettük Vele a kapcsolatot,szóval reméljük a legjobbakat.
Külön jó még,hogy sétálni se vihetjük ki a hétvégén,pedig a babakocsijában az állatkája nélkül is tud aludni,ráadásul ahogy innen,benntről nézem,ugyancsak itt a Tavasz!

6 megjegyzés:

Pont.én írta...

Szegényke! Gyógyulj meg gyorsan! Nyerd vissza az erődet, hogy örülhess a tavasznak! És anya máskor ne legyen olyan meggondolatlan, hogy kimossa csak úgy ukk-mukk-fukk az alvós állatodat!
Gyógypuszik Csengebaba és CsengeAnya

Ewus írta...

Gyógyuljon meg hamar Nórika:) Szegénykém!
Hogy csinálták a rtg-t? Nálunk Alexnek volt 13 hónapos korában, és a rtg gép elé egy kenguruhoz hasonló akármiben fellógatták, mint egy hintát!Aztán abban csücsült amíg nem végeztek!
Puszilunk......

Anikó írta...

Istenem, szegénykém! Ti is jól kikaptátok. Mi is szenvedünk már egy ideje. Az a röntgen elég embertelen lehetett... Gyógyulást a babáknak!!!

Ewus írta...

Ezt ha nem akarod ne tedd közzé:)
Ilyenről még nem is hallottam, hogy így vizsgáljanak egy ilyen kicsi gyereket! Tudod én dolgoztam a Pécsi Gyermekklinikán, ott se így végzik, amit leírtál még olvasni is borzalom:(:(
Nagyon sajnálom, hogy ezen keresztül kellett mennetek! Talán a specialista többet tud majd mondani!
Próbáljatok Nórikának Normaflort adni! ERősíti az immunrendszert és ha antibiotikumot kap a bélflórát is rendbeteszi! A gyógyszertárban elmondják, hogyan kell adagolni ekkora gyerkőcnek!
Aztán fel a fejjel! Millió gyógypuszi Nórinak:)

SKata írta...

Köszi az ötletet,már én is gondoltam a Normaflorra.
Nálunk már sajna 40éve így csinálják az rtg-t.....lehet,hogy ez a baj...
Már nagyon elfáradtunk mind....de kitartunk

REgi írta...

Kitartást nektek!!
A Normaflore meg valóban jó!! Mihamarabb kezdjétek el! Én is mindig adom az enyéimnek betegség esetén!
(Mint most is! :()
GyógyulástNorcinak!!!