2008. február 16., szombat

Hétvége,suli,leltár

Tündérke a tündérekkel
Make custom Glitter Graphics



A képen Gyurciék ágyán trónol a Nóri,uzsonna után-közben.


Hú de cefet módon fárasztó hét áll mögöttünk!!!!És szegény Gábor számára még nincs vége,hiszen holnap este 6tól hétfő reggel kb. 7ig leltár lesz Náluk.Ez az OBI már csak ilyen.Mármint olyan,hogy igaz,hogy vasárnap van a leltár,de már úgy 3 hete előkészülnek és csütörtökön meg pénteken is este jött csak haza,mert amit lehetett,megcsináltak előbb.Ennek megfelelően hulla fáradt.A java még hátra...viszont tök jó,hogy a Főnökük megkérdezte Őket,mit szeretnének enni és kapnak vacsorát,ami pizza lesz és csomó péksütit,meg csokit és mindenféle innivalót.Ha vége lesz az egész "cuccnak",pezsgőzni fognak a nagy örömre,amit biztos nagyon fognak élvezni,plász a fáradtság miatt ki is ütik magukat.Akkor végre hazajöhet,mi meg akkor fogunk nagyjából felkelni.Vidám lesz,majd gyorsan reggelizünk és elhúzunk a csavargyárba,pihennie kell,mert kedden már dolog lesz újra.
Nórika nagyon jó kislány,pénteken hivatalosan is gyógyultnak nyilvánította a Dokibácsi!Aztán elég jól bírta nélkülem,bár ma már kiverte a hisztit Apukájának a Dédikééknél.Szegények,szerintem azóta is azon gondolkodnak,mit rontottak el.Pedig semmit,csak nem voltam ott,meg csak hidegfront volt,meg csak esett a hó...legalábbis Baján.Szóval minden együttállt egy jó kis kalamajkához.Ennek ellenére ebéd után a Gábor letette aluszni és mindketten szundítottak egy nagyot 1től 4ig!
Akkor már mi is indultunk hazafelé,szerencsére előbb befejezte a Tan az előadást.Nagyon jó hírt kaptam:múlt évben járt egy "falumbeli" lány ugyanide,szülés miatt félbeszakította a tanulmányait,most jön velünk.Írt egy ímélt,hogy mivel Ő kocsival fog járni,társuljak Hozzá!És mindezért nem kell fizetnem semmit,be akartam szállni a benzinpénzbe,de nem engedi!Nagyon szimpi,két kicsi gyereke van,jófej csajszi.
Aláírattam ma egy újabb tanárral az indexem,mert origi-t kaptam.Ugyanis a másikat megette a kutya(!).Gyöngyi,egy másik kedvenc csoporttársam pulija.Viccesen hangzik és én nevettem is,de Ő teljesen odavolt,mert az történt,hogy:nem kellett mennem az utolsó vizsgára,mert akkreditáltattam a tárgyat,ezért ajánlva feladtam Neki,vigye el.Csak arra nem számított,hogy a postás bedobja aláíratás nélkül a postaládába és a Kutya előbb ér oda,mint Ő haza a munkából...Naaaagyon mérges volt,de mondom,én csak nevetni tudtam.Nem éri meg mindenen bosszankodni,olyan rövid az élet.Szóval ha azt akarod,hogy tutira saját kezébe kapja a címzett a levelet,tértivevényesen-ajánlva add fel!Pluszpénz,tudom,dehát bizonyára ez a lényege,nem véletlenül lett így kitalálva.
Egyébiránt a tanulmányi osztály jól megszívatott minket!Már csak 8an maradtunk a csoportban és összeraktak minket a nappalisokkal,mondván,igaz,hogy minden pénteken és néhány szombaton is lesz konzultáció,cserébe viszont ápr. közepén már végzünk és vizsgázhatunk.Mi lett belőle?Összesen kb. 3szor leszünk a nappalisokkal és alig lesz olyan szombat,amikor nem kell menni.Meg az összes péntek!Azaz április közepéig nem lesz egy rendes hétvégénk se,csak a vasárnapok....Mire volt ez jó?
Ma este,ahogy orrszívóztuk a Nócit,észrevettünk még egy fogacskát fenn!!!Ez már az ötödik,nem csoda,hogy néha nyűglődik,meg olyan piros lesz a pofikája meg a popója,majd kicsattan!Láza nincs (kopp-kopp-kopp!) és a Sudokrém csodákra képes!
Most megyek az ágyba én is,a Többiek már régen pihennek,vagy tévéznek.Megy a "Hazafi" Heath Ledgerrel és Mel Gibsonnal.Jövő héten meg a "Lovagregény" lesz.

4 megjegyzés:

Ewus írta...

Tyű, de zsúfolt hetetek lehetett! Még végigolvasni is hosszú volt!:):) Örülök, hogy gyógyultak vagytok! Nórika egy tündér a képen:)
Puszilunk......

REgi írta...

Végre el tudtam olvasni végig ezt a bejegyzést!!! Készülök már rá egy ideje... :)
Most, hogy a "nagy fiam" mamánál van, jutott egy kis időm!

Már akartam kérdezni, hogy hova jársz suliba és mit tanulsz?
Tudod még nem nagyon értem rá teljesen végigböngészni a blogod! ;)

SKata írta...

Regi,óvónő vagyok,és a régi ovimban csináltak egy bölcsis csoportot.Oda várnak majd talán vissza gondozónőnek-óvónőnek,ezért járok Bajára az EJF-re,csecsemőgondozó- és kisgyermek nevelő szakra.Felsőfokú képzés,levelező.2éves,most van a 2.félév.Erről majd még írok egy jó hosszú postot:)!

REgi írta...

De jó! De jó! :D
Az szuper lehet! Szívesen lennék óvónő, de már nem hiszem, hogy belevágnék a tanulásba! :)
És bírod a tanulást Nóri mellett? Vagy nem vészes?