2008. február 23., szombat

Nórika ügyeskedett (Rencsi videózott)-hangot rá!



Ma már sokkalta jobban van a Kislányunk!
Itt volt délután a Rencsi,rengeteget játszottak együtt!
Délelőtt is aludt egy órát,ebéd után is,szóval formában van!Saját hatáskörünkben nem adjuk tovább a köptetőt,ezért nem fullad már annyira köhögés közben,és jól fel is szakad.Láza nincs,úgy néz ki,nagyon jókedélyű.
Érdekes volt,hogy tegnap délután a Dokibácsink nem hallott semmit sztetoszkópozás közben,azt mondta,Nórikának "csak" papíron van tüdőgyulladása!Majd hétfőn a másik Dokinéni is megnézi,Őrá bízta a Gyerekorvosunk.
Az éjjel is elég jól aludt,érdekes,hogy megint este fél11 körül kezdett köhögni,akkor elég furcsa hangok hallatszottak Tőle,olyan sípolás-félék.Megtámadtuk egy kis sprével,arra fel se ébredt,aludt nyugodtan tovább,el is halkultak a hangok.Egészen hajnali4-ig szépen,csendesen aludt,akkor ivott egy jó adag teát és aludt tovább 8-ig.Most piheni ki Szegényke a fulladásos éjszakákat.
Itt volt mindkét Nagyszülőpár,jól lefárasztották,nagyon örült mindenkinek.
Lefekvés előtt ivott tápszert,kicsi kakaóporral keverve,ezek szerint így próbálkozhatunk.
Az utolsó kortyoknál már bealudt,úgy lógott rajtam,mikor bevittük aludni,azt se tudta,hol van.Akkor már az újszagú,tiszta állatkájával se volt gondja,aludt vele,nagyon megkönnyebbültünk!Most már elég jól beveszi a "műhelyszagot",sose mosom ki többet,ígérem!!!

2 megjegyzés:

REgi írta...

Örülök, hogy jobban vagytok!!!
Milyen kis ügyesen álldogál és járkál! :)

Szerintem olyan ígéretet ne tegyél, hogy sose mosod ki az állatkáját! Inkább mosd gyakrabban, hogy a "tiszta szag" legyen a megszokott.. Nekünk bevált! ;)

Ewus írta...

:) Kis édes:)

ui:
A számláló nálunk is meghülyült, mert nálunk 54 látogatót írt ki tegnep, azóta nem számol semmit:(