2008. február 11., hétfő

Nórika újra a réginek látszódik

Bizony-bizony,kedves Feleim,legyőzte ez a kicsi Lány azt a csúnya vírust!Nagy munka volt,de Ő nem sírt,csak kicsit nyűglődött,tűrte a válogatott szirupokat,porszívózást,cseppeket,orr- és szájspréket...le a kalappal!
Annyi a változás ezzel kapcsolatban,hogy miután megfürdettük,megtörölgettük és felöltöztettük,esténként kihozzuk a mi ágyunkra teázni,szóval akkor bekapcsoljuk a párásítót és bukóra nyitjuk az ablakát.Mielőtt megy aluszni,úgy 15-20 perccel később,már friss és nemszáraz benn a levegő.Ennek már két éjjel is láttuk az eredményét:nyugodtan,csendesen aludt egészen reggeli fél8-ig,még a szokásos ivásra se kelt fel 5 körül!Érdekes,hogy akkor már én is pihenten ugrok ki az ágyból,sokat számít,hogy nincs megszakítva az alvásunk!
Hétvégén szombaton Anyuékhoz mentünk halászlé-ebédre,közben a Nóci-nőci úgy elaludt,hogy hazajöttünk és csak fél5-kor mentünk vissza,akkor telefonáltak,hogy felébredt!
Vasárnap az Ágimamiéknál ebédeltünk-szerencsések vagyunk,mi?-ott is majdnem elaludt a Nóca,csak közben érdekes játékot talált és teljesen felélénkült.Naaagyon érdekli a Matrioska baba (így kell írni?)!
Délután átugrottunk a Dorkáékhoz,vittünk Neki és a Kristófnak kis innit,meg gyümölcsöt,meg természetesen a kicserélt ruhát.Séta közben értük Őket,ami nagyon jó volt,mert a Nórit ki se vettük az autóból,nehogy esetleg még fertőzzön.Beszélgettünk Velük pár percet és már indultunk is vissza,ugyanis megígértük Gyurcibarátomnak,hogy megnézzük az új lakásukat.Nagyon tetszett,Nóri is hamar bemelegedett,rosszalkodott kicsit meg uzsonnázott az ágyukon!
Estére jól kifáradt.Szokás szerint.

1 megjegyzés:

REgi írta...

Örülök, hogy már jobban van a Csöppcsaj! CSak így tovább! Egészségesen!!! ;)