2008. március 28., péntek

Húsvét után az élet

Nnnnnna!Itt vagyunk!Minden rendben,nagyon jól esett,hogy így hiányoztunk,gondolom,már fel-fel sírtatok álmotokban,miért nem írok....!
Kicsi Nórikánk nagyon elfáradt az Ünnepek alatt.Már szemmel láthatóan azt se értette,mi ez a sok színes tojás,meg a kaják,hát még mikor a tortákat meglátta...!Mert mindkettőnknek kettő is volt!Így jár az,aki megérdemli,hihi,meg akinek két Nagyszüleje is van!Aztán rengeteg helyen voltunk az elmúlt héten és hát a végére eléggé bedobta Szegénykém a törölközőt.Azért derekasan helytállt mindenhol,boldog volt,hogy most aztán senki se sajnálja a derekát és lelkesen sétáltatja.
Egyébként hatalmasat fejlődött ez ügyben az utóbbi időben a Nóca,mert egyre többször és lazábban áll fel (kapaszkodva),aztán meg körbesétálja a járókát,ma meg még a Sétálóutcában egyikünk kezét is el-elengedte és egy kézzel sétált pár lépést!Nagyon örülünk,de én egyben kicsit félek is,mert érzem:egyre inkább "elveszítem" a kicsi Csecsemőmet és egy önálló kis Emberke marad a helyén,akinek egyre kevésbé lesz ránk szüksége!Tudom,hogy ez butaság,de ugyanolyan érzés,mint mikor már nem akart szopni többé.Na,mindegy,örülünk,na!
Csak így tovább,Nórika!!!
Rengeteg ajándékot kapott/kaptunk!Sok-sok pénzet,mert hamarosan elmegyünk vásárolni a Soroksári úton lévő Baby Outletbe belőle.Aztán kapott könyveket,talicskát,plüssállatokat,tavaszi kabátokat,homokozó készletet,kalapot.És tőlünk pedig egy citromszínű borostyánnyakláncot!Az ötletet Grétikétől kaptuk,fogzásra,bronchitisre,ilyesmikre jó a test melegétől a láncból kiillanó illóanyag!Selyemszalagra,egyenként csomózva vannak a gyöngyök felfűzve.Rövid,így nem zavarja,mert nem is látja,gömbölyűre vannak a szemek csiszolva,nem karcol és ha elszakadna,csak egy gyöngy gurulhat el...
Ha ez nem lenne még elég,a Tesókám elkészült a bútorral,ami a Nórika szobájába úgy illik,mintha odaöntötték volna,nagyon szuper!
Szóval az Élet kényeztet minket rendesen mostanában,talán a sorozatos betegségek miatt lelkiismeretfurdalása lett és gondolta,kárpótol minket kicsit,hehehe!

Nincsenek megjegyzések: