2008. április 2., szerda

Az a fránya babakocsi...

...meg az a fránya Nórika-Anyuci!Ma szörnyen megijedtünk!
Délelőtti séta közben felborult!Mert csomó jegyzetet bepakoltam a kocsitáskába amit fénymásoltatni akartam és annyira nehéz lett,hogy egy óvatlan pillanatban egész egyszerűen magával rántotta az egész mindenséget,Nórikástul...!Gondolhatjátok
!Szerencsére rendesen rögzítve volt a Nócika és nem esett semmi baja,de rettentően megijedtünk,nekem meg az idegtől megfájdult a jobb karom,mintha edzettem volna rá!Gyorsan felrántottam a kocsit,Nórit kikaptam,megvígsztaltam és minden felesleges dolgot bepakoltam alulra.Még "jó",hogy épp most tanultam elsősegély órán,ez is milyen balesetveszélyes...Sose többet nem csinálok ilyet!
Ma amúgy se volt túl jó napja Szegénykémnek,kétszer is elesett a járókában,de a kedve töretlen és hát mint tudjuk,ezek az apróbb balesetek kivédhetetlenek,viszont nem szegik a kis Felfedezők kedvét.
Hidegfront volt,arra érzékeny a Kislányunk,csetlik-botlik,kis hisztik is "becsúsznak" ilyenkor,de nem is csoda,mert a város egyik részén még egy csepp eső se esett,a mésikon meg jégeső zúdult a gyanútlan hazaigyekvőkre!
Ilyen ez az április,na!

7 megjegyzés:

Anikó írta...

haha!! ilyen velünk is előfordult, én nagybevásárlást tartottam, és telepakoltam a babkocsi elejét banánnal, meg tejjel, meg ilyenekkel. Mondjuk nálunk úgy történt hogy a gyereket megfogtam, hogy kivegyem, és akkor borult fel a kocsi, mert addig az ő súlya tartotta egyensúlyban, szóval Marcus a kezemben maradt, de a kocsi hatalmas csattanással felborult... khm.. kétszer is volt ilyen. Hát így is elég ijesztő volt.
Egyszer borult egyet a hordozóval is, hát azt se kívánom vissza...(abba bele volt övezve) szóval sajnos ez előfordul..
Ja és egyszer a zebrán esett ki a babakocsi egyik kereke... képzelheted!!! (3kerekű)

SKata írta...

Szia Anikó,na végre,már be akartalak írni hiányzónak,végleg:))))))!Remélem,jól vagytok,mandulák rendben?Amúgy a kerékelgurulás rendszeres,már meg se lepődünk,de ilyen borulás...na mindegy,többet nem fog előfordulni(remélme)!:))

márta írta...

:))) Nekünk is volt kerékletörés, ott maradtam az utcán a picivel és egy háromkerekű babakocsival. :))
Ésésés, egyszer Sára egyévesen a szemem láttára esett fejre, mert kihajolt a kiságyából, és én nem értem oda időben, hogy elkapjam. Rengeteg ilyen sztorim van...

SKata írta...

Lányok:),köszönöm Nektek a vígasztalást:)))!

REgi írta...

VElem is az Ankó verziója fordult elő néhányszor mindkét fiúal... :D
Na meg 1 hónapja a 15 hónapos Ádámom, (aki mindenre felmászik mostanában) a kiskocsiába akart bemászni, ami vele együtt borult egy nagyot, mert nem tudtam gyosabb lenni! A homlokán azóta is ott a piros folt... :(

Névtelen írta...

Látom van még felelőtlen szülő rajtunk kívül is:DDDDDDD!
Csak ismételni tudom magam:szerintem vannak esetek,amik egyszerűen kivédhetetlenek a legjobb szándék ellenére is:)!Dehát mint tudjuk,a gyerekek megbocsájtják a tévedéseinket,ha azok jószándékból fakadnak!(Vekerdy)

SKata írta...

Ja,az elöbbi SKata hozzászólása volt:),csak a gép nem enged vmiért belépni!