2008. április 14., hétfő

Események a hétvégéről

Nagyon sok minden történt ezen a hétvégén,igazság szerint néha úgy elfáradunk ilyenkor,hogy alig várjuk a hétköznapokat!
Pénteken suliban voltam,megint.Most már csak egy kicsi idő és a tömbösítés miatt véget ér a félév.Amennyi vizsgát csak lehetett,beszorítottunk az utolsó konzultációkra,májusban lesz még néhány és kész.Este a Gábor elment találkozni egy régi jó barátjával,mi ketten maradtunk egymásnak a Nórikával.Nagyon jó volt,csak a vacsoránál esett meg egy kis baleset:megette a főzelékét és utána nagyon ácsingózott az én kajám után.Mivel a 90 naposban épp keményítő napot tartottam,rizst ettem paradicsomos-hagymás-babos szósszal.Megkóstolta,ízlett!Mikor azonban a 3. kanálnál tartottunk,félrenyelt és ahelyett,hogy kiköpte volna,megint le akarta nyelni....na és akkor kijött a vacsi fele.Nagyon megijedtem,de a Nórika is!Gyorsan tisztába tettem mindent és aztán a fürcsinél már semmi gond se volt.
Szombaton ismét suli,a változatosság kedvéért zuhogott az eső.A csecsemőgondozós Tanárnő még leadott némi anyagot(egyébként majd a szakdolgozatomat is Nála szeretném írni,a szoptatásról...majd a pontos címen még gondolkozom),aztán megírtuk a vizsgát.Nagyon jó volt,mert mindjárt meg is nézte,és akinél szükség volt rá,szóban is "megvédte",mindenkié 5ös lett.Mondjuk ezt a tárgyat szerintem mindenki szereti,nagyon gyakorlati,könnyű tanulni,látszott,hogy mindenki készült.
Utána elsősegély előadás volt.Lett volna,mert új anyagot a Tanár már nem akart leadni,kis gyakorlás volt csak.Elővette a teszteket,elkezdtük lelkesen kitölteni,mikoris valaki észrevette,a négy oldalas teszt 2-2 oldala ugyanaz...rosszul tűzte össze a Tan.Nem volt Nála más,mert rosszul is nyomtatta,szóval alternatív megoldásként,mivel interneten keresendő anyag is került belé,felajánlotta,hogy elküldi a közös ímélünkre.Onnan mindenki letöltheti,kinyomtathatja,kitöltheti és majd 29.-én ,mikor leközelebb vizsgázunk,leadjuk.Így időben leléphettünk haza.
Közben üzent Ágikabarátnőm,hogy jó nagy kalappal a vizsgákhoz(nem egészen így írta,de ez volt a lényege) és megbeszéltük,hogy este találkozunk.Mondtam Neki,nem ám megint bemutat valakinek?!Közölte,hogy ezúttal én legyek a kerítő.
Na mondjuk ha Neki is lesz családja,vagy legalább majd Férje,Vele lehetünk könnyen legjobb barátnők,amiért az előzőekben sírtam.Ő az a Csaj,akivel elég csak a szemünket összevillantani és máris tudjuk,mire gondol a másik,vagy mi az,ami épp felkeltette a figyelmét!Így is nagyon jóban vagyunk,de Ő még elég fiatal, a szinglilét örömeit élvezi és ez néminemű szakadék köztünk.Azért megbeszéltük,hogy kerítünk még majd sort ilyen találkozásokra.Nagyon jól éreztem magam és már igazán korán,fél 11-kor otthon is voltunk.
A Gábor nagyszerűen helytállt ismét a Nórikával ezen a hétvégén is,nagyon büszke vagyok Rá!!!!
Vasárnap a Reni szülinapját ünnepeltük és nagyon sikerült,mert olyan különleges ajándékokat kapott,amiket szeretett volna és nagyon jó volt látni,mennyire örült!Tőlünk egy kis finom fülbevalót kapott,pont olyan jól állt Neki,ahogy elképzeltem!Anyukájáéktól kencéket,meg egy cicás könyvet kapott,imádja a macskákat.Szerencsénk volt,mert csak az utolsó pillanatban döntöttem a fülbevaló mellett,előtte ugyanazt a könyvet akartuk mi is adni....tiszta ciki lett volna!
Felfüggesztettem a 90napost akkornap,lévén,gyümölcsnap lett volna,és azt nem éltem volna túúúúúúúúúúl.Így viszont ettem mindenből,igazi lakomát csinált a Gábor Anyukája.
Ma újult erővel folytatom.
Vasárnap délután még sétáltunk egy nagyot,ettünk egy fagyit (ajjaj),kivettük a Sétálóutcában a Nócit,legalább fél órát sétált.Mikor vissza akartuk tenni a kocsiba,akkora hisztit levágott,mindenki minket nézett,pedig már olyan fáradt volt,a lábát is alig bírta emelni.Kicsit akaratos mostanában,hiába,már kész Nő!!!!

3 megjegyzés:

SKata írta...

Regi,hihihihi,nekünk aztán nem kell márkás cipó,mi:DDDDDD????Ez tényleg a nap poénja:)!Gondolom,"azért" örültetek:)?!Majd kérek fotókat róla!!!

Névtelen írta...

Sziasztok!

Látom nem unatkoztatok a hétvégén sem:) Mit tanulsz egyébként?
Klassz lett az új Nócis háttér.

SKata írta...

Köszi Ildikó,mindig változtatok mániákusan valamit a blogon:)))).
Eredetileg óvónő vagyok,és szólt a Vez.nőm,akinél korábban dolgoztam,hogy visszavár:)))),de csinált egy bölcsis csoportot,oda nagyon kellenék,úgyhogy Bajára járok csecsemőgondozó és kisgyermeknevelő szakra,azaz gondozónő és akár csecsemősnővér is lehetek újszülöttosztályon.Bölcsibe nem elég az óvónői diploma,meghát úgysincs "semmi dolgom",meg "ráérek":)))),gyed alatt:)).
Nagyon szeretem csinálni,2év,levelező.