2008. április 25., péntek

Javulás útján (járás 4.)

Ma már sokkalta jobban vagyunk mindannyian!!!!Köszönöm a sok aggódó kommentet,jó érzés,hogy velünk éreztetek!!!!
Tegnap voltunk a Dokibácsinál,Rectodelt kúp,2xfél/nap,és továbbra is a sprék.Meg voltam kicsit ijedve,mert ezek már annyira nem látványos hatásúak voltak,mint az előző alkalommal,de a kúp csodákat tett,igaz,szteroidos.Mondjuk ennek nem nagyon örültem,de legalább kúp és nem károsítja a májat.
Egész éjjel nyugodtan aludt a kicsi Lánykánk,nem hörgött-sípolt a kis tüdeje,nem is köhögött egyszer sem.7-kor már fenn voltunk,boldogan megitta a kakaóját,sokat teázik is ismét,aztán játszott a reggeliig.Ma az se jött ki,meg az ebéd se,mert tegnap ugyanis annyira hevesen köhögött szegénykém,hogy kétszer is lehányt,elég idegesek voltunk,de mára ez is múlóban.Örülök nagyon,ugyanis a következő lépés az injekciókúra,ha a kúp nem hat.
Na,ez a kúp is külön sztori,mert felet kell beadni.Orvos szerint vágjuk hosszában félbe és úgy.Természetesen ez egy zöld,kiszáradt szappanhoz hasonlító valami,csak keresztben lehet elvágni,mert ha hosszában próbáltuk,morzsolódott darabokra.És hiába krémeztük,nem csúszott.Gondolhatjátok,hogy sírt szegény Nórika,mire sikerült feltolnom...én is sírtam,a Gábor meg kiátkozta a kúp gyártóját.Hiába melegítettem a kezemben,hátha kicsi megolvad,nem akart.És mire végre sikerült a "hadművelet" és elengedtük a popóját,mondván,most már benn marad,kilökte......ó,hogy az a.....másodszorra gyorsabban ment és benn is maradt.Gondolom,kisgyermekes szülőknek ismerős sztori,most már sajna nekünk is.Na,ezek után hányt le a Nóci,gondolta,most megfizetsz!Akkor megint megfürdettük,hajat mostunk,stb.,már hulla fáradt lett,villámgyorsan el is aludt.
Ma reggel zökkenőmentesen ment a kúpolás és nagyon jókedvű volt egész délelőtt a Nórimóri.A korábbi kelés miatt (egyébként 8-ig szokott szundikálni) aludt egy jót délelőtt is,csak utána mentünk kicsit sétálni.
Új tudományunk van:guggolás a lehajolás mellett!
Szombaton kell visszamennünk a Dokihoz és akkor majd megmondja,mi legyen.A tüdőgyógyászunkhoz is be kéne jelentkeznem,eljött a kontroll ideje.
Egy ismerős érdekes elmélettel állt elő:az Ő gyerekének mindig akkor volt hörghurutja,mikor fogzott és aztán nyomtalanul el is tűnt.
Nem tudom,hogy vagytok vele,ki mit szól,de tény,hogy az elmúlt egy hónapban egy fog se jött,semmi bajunk se volt,most viszont megindult a 8.!

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Örülünk, hogy jobban vagy! Gratulálunk a guggoláshoz!!!!
Buksi-simi
Csenge és a Csengecsalád

Névtelen írta...

Szuper hírek,mi is örülünk,hogy a gyógyulás útjára lépett a kicsilány.
Ez a fránya kúp,emlékszem mi is szenvedtünk a Dáviddal mire megtaláltuk a tökéletes módszert a felhelyezésre és nem lőtte ki rögtön,ahogy be raktam azzal a slunggal. (Gyerek hasra tesz,apa figyelemelterelés,anya gyorsan kúp be és popó összeszorít)
Nem hinném,hogy összefüggene a fogzással a hörghurut,Dávidnak ugyan többször is volt kisebb korában (szerencsére kinőtte) Rékának még sosem. (kopp-kopp)