2008. május 24., szombat

Fogzik,naaaaaaaagyon

Nórika tiszta taknyos.Folyik az orra,köhög eléggé.Étvágytalan,fáradékony.Azért menne mindig,de próbáljuk kicsit visszafogni.
Átvittem tegnap reggel azért a Dokibácsihoz,nézze meg,nehogy baj legyen és ugye itt a hétvége.Ügyeletre csak a lehető legutolsó pillanatban vinnénk,állítólag leszúrnák csak egy akármilyen injekcióval és arra most nincs szükségünk.
Szóval ma reggel végre bele tudtunk kukkantani a szájába és alul mindkét oldalon nagyon meg van duzzadva az ínye!Őrült módon fogzik Szegénykém,nem csoda,ha nyűgös és náthás!
DE!!!!!!NEM FULLAD!!!!!!!!!!!!
Egyre inkább arra hajlok,hogy "csak" asztmatikus jellegűek voltak a betegségei,mint a legtöbb kisgyereknek is,és nem konkrétan a krónikus betegség!Akkor többször előjönne?!Mondjuk ha kifárad,vagy hisztizik,vagy ilyesmi.Ahogy hallottam,legalábbis másoktól.
Egész jól aludt az éjjel.Bár köhögött kétszer is elég hosszan,de nem ébredt fel rá.
Szerencsére a kakaóját reggel megissza (benne az Aloe Géllel és a vitaminnal) és teázik is sokat,meg az ebédet és vacsorát is megeszi főzelék formájában,de ennyi.Se tízórai,se uzsonna....válogatott ínyencfalatokkkal traktáljuk már,hátha valamit megkíván,de nem.Se hideget,se meleget,se folyósat,se rágósat.Ja,de!A főétkezéseken kívül még a kukorica kukit/pukit (egyformán hülye nevek) fogadja el.Dehát nem tudunk mit tenni,biztos elég Neki így is.Máskor meg alig várta ébredés után a kaját.Mondjuk betegen mi se kívánunk annyit enni,nem?


Nincsenek megjegyzések: