2008. május 26., hétfő

Köhögés

Még mindig nagyon folyik a Nórika orra és köhög is,majd megszakad.Az Aloe First nagyon jól bejött,fújjuk a torkába,ennek köszönhetően éjjel alig-alig köhög.
Viszont ma a város közepén jött rá egy olyan roham,hogy összehányt a kocsijában mindent.Nem volt elég zsebkendőnk sem-illetőleg ilyenkor nem lehet elég sok pzs. az embernél szerintem.Nagyon sajnáltam Szegénykét,mentettem,ami menthető,meg igyekeztem vígasztalni is a kétségbeesett Nócikát,az emberek meg csak bámultak és egy se kérdezte meg,segíthetne-e vagy mi a baj,vagy ilyesmik.
Én ezt nem értem!Hogy egymáson átlépünk,ha valaki ott fekszik is ájultan az utca közepén,na még ez is elég "furcsa" számomra.De hogy egy ilyen kicsi gyereket se szánnak az emberek...Hát milyen világban élünk?Megbámulni,azt igen!Mint egy cirkuszi látványosságot.De egy kedves szót szólni,na azt már nem!Senki se ér rá ilyesmire!
Nem is tudom,mit képzelek,jobb lenne nekem is levenni a rózsaszín szemüveget,mert ha én nem törődök a Gyerekemmel,más ugyan nem fog!

5 megjegyzés:

márta írta...

Szegény kicsi lány...Vannak segítőkész emberek is, csak akkor nem járt senki arra...legalábbis remélem. Gyógyulást!

SKata írta...

Márta,úgy legyen!!!!

Pont.én írta...

Szegény Nóri! Nekem is elhúzódó náthám van, inhalálásra járunk a kórházba napi 2x. De én nem köhögök. Remélem hamar meggyógyulunk mindketten!!! Gratula az első szóhoz! És remélem azért a gyereknap jól telt!
Buksisimi és cupp
Csenge

Névtelen írta...

Szegénykéim! Akkor ezt jól bekaptátok!!! Réka is most huzott bele,pedig azt hittem már túl leszünk rajta.Gyógyulgassatok!!!!

Nem semmi sztori,most tényleg nem hiszem el,hogy senki nem ment oda még csak megkérdezni sem,hogy segíthet-e,ez szomorú.

Renáta baba írta...

Sziasztok!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen rosszul volt Nórika,és azt is,hogy senki nem segitett!Remélem ebből tanultunk mi legfőképpen,ha hasonló esetet látunk,legalább mi segitsünk.Nórikának gyógyulást,gondolunk Rá!
Eszter és Renátababa