2008. május 11., vasárnap

Megint hosszú hétvége

Ami ellen nem tiltakozom,nem én,egy cseppet se!
Nálunk már pénteken megkezdődött,mert ugyebár vizsgáztam és a Gábor maradt itthon a Nórikával.Szokás szerint nagyon jól elvoltak itthon,és szokás szerint megint két 4-est kaptam.Nem is rossz,de közben folyton arra gondolok,-félre ne értsetek- hogy ha nem lenne a Baba,ezek bizony 5-ösök lennének.Áááááá,mindegy,ennél rosszabb sose történjen velem!
Szombaton már délután 3-kor átjött az Anyósom,mert tanyabuliba készültünk a Gábor Kollégáival és mi voltunk a terem előkészítők (nálunk volt az épület kulcsa,szellőztettünk,kicsit takarítottunk és zenét csináltunk,meg még egy vendéggel feltettük a kaját).Ágimami uzsonnáztatta a Kicsit és vitte is magával,mert ottaludt Náluk.Nagyot sétáltak,voltak játszón és úgy általában,olyan jól érezték Magukat együtt,hogy az csuda!Minden rendben volt,éjjel is,és én már feleannyira se izgultam,mint előző alkalommal.
Ilyen jól már régen éreztem magam,nagyon jó volt a Gábor Kollégáival mulatni,remek volt a bográcsos vegyespörkölt,meg úgy egyáltalán minden.Lényegében,ha jól belegondolok,most tudtam a Nóribaba születése óta először úgy ellazulni,mint annó,boldogult lánykoromban!Már nagyon hiányzott Nekünk a Gáborral egy ilyen alkalom.
Fél 4-kor értünk haza...azt, és a fél9-es ébredést nem részletezem,ki-ki fantáziájára bízom,mit éltem át macskajajosan,kiszáradva,nikotinnal csurig feltöltve....jajajajj,sose többet!
Mindegy,muszáj volt,mert a Szüleim 30. házassági évfordulója alkalmából meghívtak minket egy tárcsás hússütésre a tanyára és nem az asztalhoz akartunk érkezni.
Szóval mentünk a Nóriért,aki örült nekünk ugyan,de nem mondhatnám,hogy túlzottan elragadtatottnak látszott,hogy már mennie is kell!Az autókázás azonban tetszett Neki,lelkesen nyitogatta a cipőin a tépőzárat.
Érkezésünk meg egy kis örömködés után aludt is egyet,aztán újult erővel sétálgatott fel és alá.Anyáék rávettek minket,hogy hagyjuk ott Velük,sőt,mivel a Bogikeryt megyünk nemsokára köszönteni,meg a Pünkösdi Fesztivált is megnéznénk,aludjon ma otthon,Náluk.Elég könnyen belementünk,mert a délutáni alvás még nagyon kellett és most elég önzőek voltunk.
Szóval ma este is az "ifjú házasok" életét éljük!!!!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én éppen ezért nem kezdtem el a sulit,mert előre féltem,hogy nem tudok 100%osan helytállni mindkét helyen,szóval teljesen megértelek,és ahogy megismerlek az írásod alapján,sztem is 5 ös lennél.;)és a mai napig felnézek azokra,akik ilyen bátran belevágnak. Ráadásul a 4-es sem egy rossz jegy. Így is büszke lehetsz magadra.
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a bulin,nagyon feltöltik az embert.

Pont.én írta...

Jobbulást a macskajajból, és persze szép estét!

Ewus írta...

Jól telhetett a hétvége akkor:)