2008. május 20., kedd

Megint le vagyok maradva

Múlt héten pénteken volt egy vizsgám,amitől nagyon féltem,arra és a maira tanultam ezerrel,ezért ez a nagy hallgatás.Pénteki 4-es,a mai viszont 5-ös lett.De ne szaladjunk ennyire előre!
Szóval pénteken a vizsga után,mikor hazajöttem,kérdezte a Gábor,hogy szombaton megyünk -e csomó kollégájával karaoke-partyra?!Kedvem az volt persze,csak még nem tudtam,mikor végzek a tanulással.Azaz először is a másolással,ugyanis én lapokra jegyzetelek,de a gyógyped. tanárnő,akivel ma írtuk a zh.-t,időről-időre kéri az aláírás követelményeként,hogy mutassa be a hallgató a füzetét.Mit volt mit tenni,két kemény nap alatt bemásoltam mind a 22oldalt egy füzetbe.Gondolhatjátok....csomó kidobott idő.
Szombaton már mondtam a Gábornak,hogy ne haragudjon,de én nem megyek Velük,menjen csak nyugodtan.
Délelőtt a Nagyszüleinél voltunk,Mama 88.,Papa 86. szülinapját ünnepeltük,meg az 59. házassági évfordulójukat!Nem semmi,igaz?Magunknak is ennyit kívánok,minimum!!!!
Az ajándékokon kívül a mi érkezésünk is meglepetés volt,nagyon jó volt látni az örömüket.Ebéd után haza is jöttünk,addigra a Nórika totál kidőlt.Persze,mire hazaértünk,már kialudta Magát,Velünk nem törődött,játszani akart mindenáron.Erről jut eszembe,egy helyen olvastam egyszer,hogy a Baba leszarja (bocsi!) ha hétvége van,vagy esetleg buliztál...de milyen igaz!Azért nagyon édi volt,ült köztünk az ágyon,hol egyikünket mászta meg,hol a másikat,közben nevetgélt kornyadozó Szülein vígan.
Négy körül átvittük az Ágimamiékhoz,akik a sitterkedést vállalták,már uzsival várták az Aranyoskát.Már egész jól belejöttünk ebbe,nem is sírtam.
Aztán este fél 10-kor végeztem a másolással és nagy duzzogva (!) elmentem a Párom után.Szuper volt,hajnali 1kor jöttünk haza.Ez nem volt valami okos húzás tőlem,mert...
Vasárnap reggel már fél 8-kor találkoztunk az Ágikabarátnőmmel,teljes puccparádéban,fellépő ruhában mentünk a Kórussal fellépni...jajjajjjaj.Túléltem,mondjuk így!
Hétfőn kora reggel a Gábor két kollégájával elutazott Pestre,továbbképződésre,a Csajoké maradt a lakás.
Ma,amíg vizsgáztam,Anyukám jött le a Nórikára vigyázni.Együtt tudtunk ebédelni,mert időben hazaértem,utána viszont éppen a legnagyobb zuháré előtt hazament,hadd pihenjek.Mondtam,hogy Vele is tudnék pihenni,de hajthatatlan volt.Éppen belépett a lépcsőházukba,mikor leszakadt az ég dörögve-villámolva,szerencséje volt.Nórika mindebből szerencsére semmit se vett észre,az éjjel is nyugodtan aludt,pedig akkorákat dörgött...!
A Zuram nemrég telefonált,hogy elindultak hazafelé,remélem,6 körül már megérkezik Hozzánk.Nórika nagyon sokszor kereste,elég is volt a két nap!Meg nekem is,utálok Nélküle lenni!
Ja,és ma én voltam az egyik "10. szavazó" a Minisztáron és így nyertünk a Nórikának 250 szavazatot!!!!!Annyira nem vesszük komolyan,12000 szavazatunk sose lesz,nem is kell,de akár szerencsénk is lehet és sorsolás útján nyerhetünk még!

6 megjegyzés:

Laszlo írta...

Mindkettő szülinapja s még házassági évforduló is volt?? :O

SKata írta...

Oszkár!Igazából két nap van a szülinapok közt és utánuk hárommal van a házassági évforduló:))))!Azért így se rossz,nem:)?

Renáta baba írta...

Hát neked aztán zsúfolt egy hétvégéd volt,nem is tudom hogy birsz tanulni is,gyerek mellett is,kórus,háztartás stb...És a gyereket tényleg nem érdekli mennyit aludtál az éjjel.
Elismerésem!Én nem hiszem hogy birnám.
Remélem a párod szerencsésen hazaérkezett!!

Renáta baba írta...

Valamiért egy megjegyzésem nem jelent meg.

Renáta baba írta...

Bocsi,rájöttem miért.

SKata írta...

Renike,minden Ok volt a hazaérkezéssel kapcsolatban,köszi,Nórika repült Felé az ajtóban,meg én is,mire Hozzájutottam:))))!
Hogy hogyan tudok ennyi mindent csinálni?Hát úgy,hogy nagyon nagy szerencsém van a Férjemmel:)!Na meg persze a Családunkkal is!Meghát élvezem is a pörgést,bevallom becsülettel:))!Így tudom megtartani az ép eszemet a GYES alatt:))))!