2008. május 5., hétfő

Nahát,hol is tartottunk?

Mielőtt elfelejteném,az a rendkívül nehéz és szívatós gyógyszertan teszt 4-es lett!
A héten pénteken még két vizsga,20.-án 1,és további kettőről még semmi hír.

Szóval ugyebár szerda este felvittük a Nórit Anyuékhoz.Csütörtökön reggel fél7-kor már indultunk is Majálisozni a Sportmaxba,a 11. kerületbe.Nagyon szép környezetben van,fedett és szabadtéri medencével,szaunával,sportpályákkal,színpaddal.
Rengeteg program volt,mi grafológushoz mentünk,meg karikatúrát csináltatni,meg flying bike-ozott a Gábor,rengeteget nevettünk,nagyon jó volt a társaság és az ellátás is!Nesze neked,90napos!
Szerencsénk volt az időjárással is,fél7 felé,mikor már az autópályán jöttünk hazafelé,csak akkor kezdett el esni az eső,de akkor rendesen.Fél9-re értünk haza,így akkor már nem mentünk fel a Nócásért.Természetesen Anyuék vállalták "nagy nehezen" még egy éjszakára.
Péntek reggel ébredés után kiszaladtunk a Tecsóba innivalókat venni az esti tanyabulira és már repültünk is fel a Kislányunkhoz.
Azt leírni nem lehet,mit éreztünk,mikor beléptünk az ajtón és a Nórika sikongatva-nevetve úgy szaladt elénk,majd megszakadt!Most is elérzékenyültem,alig látom a klaviatúrát...
Kaptam fel,öleltem-pusziltam,Ő meg felváltva hol a Gábor felé nyújtózkodott,hogy vegye át,hol meg felém!Minden rendben volt egyébként,szuper Kislányunk van és persze a Szüleim is ügyesek voltak Vele nagyon.
Olyan jó érzés volt,hogy végre itthon van velünk!
Délután átjött az Ágimami,elvitte játszóra az Uncsikát,aztán Ő tartotta a frontot,míg mi buliztunk.
Ezek a Nagyszülők úgy kézben tartják a dolgokat,mintha csak mi lennénk ott!
Szombaton itthon voltunk hármasban,voltunk kicsit kirándulni,bár a meg-meginduló eső igencsak megkurtította a szabadban töltött időt.
Vasárnap Anyáknapjáztunk.Vittünk a Mamiknak szép virágot,én is kaptam a Nórikától,nagyon megható érzés,hogy anya vagyok,ami általában így nem jut eszembe.

Ezen a hétvégén nagyon sokat változott a Nóri!Önállóbb és bátrabb lett,most már kijön utánunk a konyhába is,kapaszkodva persze.
Ugat,mint egy kiskutya( kicsit nyávogásszerű,nagyon édes),hívja a cicát:cccszcsz,morog,mint egy kis oroszlán,pampog halacskamód,mutatja,hol az okos feje,berreg,ha autót lát,pohárból iszik kicsi segítséggel és szépen eszik kézzel,ha a falatokat elé teszem.Időnként el-elengedi a kezünket és tesz pár lépést egyedül,de ha észreveszi magát,gyorsan popsira tottyan,"biztos,ami ziher"-alapon,gondolom.
És el ne felejtsem,hogy olyan huncut,hogy az csak na!



2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Gratula Nórca! Csak így tovább!

Névtelen írta...

Nagyon ügyi kislány ez a kis huncut Nórika!!!
És gratula a vizsgához,igazán szép eredmény,az előzményeket tekintve.;)
jó hely lehet ez a Sportmax!