2008. május 27., kedd

Rotaaaaaaa????????!!!!!!!!!

Gyerekek,ma olyan infót kaptam az Aloés Tanácsadónktól,Erzsikétől,hogy le kellett ülnöm!
Tudvalevőleg írtam,hogy a Nóci többször is hányt (lehet,hogy mindet meg se említettük már),ráfogtuk,hogy a köhögés miatt.
Étvágytalan volt és nem olyan jókedvű,mondtuk,a fogzás miatt.
A széklete is olyan különös volt,nem épp rossz szagú,csak fura.Ezt egy Anya/Apa egy pelenkázás során egyből megállapítja ugyebár,bocsi,nem akarok senkiben undort kelteni!
Szóval mindez akár helytálló is lehet...
Viszont csak ma állt össze az Erzsikében is a kép (mivel altatós a kórházban),hogy hiszen ismét tele a gyermekosztály Rotás-kicsikkel és ijesztően egyeznek a tünetek!
Akkora szerencsénk van,mert valószínűleg a lehető legjobb pillanatban kezdtük el adni a dolgokat,és szerencse még,hogy azért inni szívesen ivott-tehát nem száradt ki-,így hamar átment rajta a vírus!Mármint relatíve hamar,mert ez a pár nap is rendkívül soknak tűnt!Huh....
Azért a fejlődés nem állt meg a betegség alatt sem!
Nórika tapsol (közben elengedi,amiben addig kapaszkodott,egyedül áll!!!) és kérésre odaadja a kis kezében levő játékot!Csak ámulunk és bámulunk!Azt,hogy hogyan kell megragadni nagyobb tárgyakat,majd egyre kisebbeket akár két ujjal is,könnyebben elsajátítják.De ahhoz,hogy el is tudják engedni,komolyabb,összehangolt izommunka kell!Nem a leejtésre gondolok természetesen,mert az lehet akaratlan is,hanem konkrétan a kérésre elengedésre.
Ma már elég jó étvágya volt,úgy-ahogy elfogadott mindent,amit kínáltunk.Spagettit főztem,na,azt nagyon komálta,öröm volt nézni!Szóval haladunk,csak nem szabad(na) türelmetlennek lennünk és minden rendben lesz!Hiszem,hogy mindent a lehető legjobban csinálunk és most már hamar helyreáll a régi "rend"!Ezt már csak szegény Gábornak kell "csak" sokszor ismételgetnem,mint valami mantrát és akkor Ő is megnyugszik!Teljesen kiborították az elmúlt napok.Mondjuk megértem,rengeteget aggódtunk a Kicsi Lányunkért!
Utolsó két vizsgámat is letudtam délelőtt,egyik 5-ös,másikat meg keddre javítja ki a Tan és vége a félévnek meg az első évnek!Elég,ha csak annyit írok,hogy az 1 óra alatt kb. ötször rendkívül fontos dolga akadt és otthagyta hosszú-hosszú és tevékeny percekre a csoportot.
No comment!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hú ez durva,tényleg rota lett volna?Na de az a lényeg,hogy végül is már javulóban van a pici lány!
Nagyon szépen fejlődik ő is:) a spagetti nálunk is nagy kedvenc.

Elf Butcher írta...

Juj. Tényleg szerencsések vagytok, ha az volt. Ha nem, akkor is, mert nem lett nagyobb baj!
Az év végének meg hurrá!!! :)) És Neked is!