2008. június 2., hétfő

Boldog kicsi Lánykánk

Most már tutira jobban van a Nórika,sőt,talán mondhatom,hogy jól,mert olyan,de olyan boldognak látszik,hogy az csak na!Újra sikongat,nevetgél hangosan,nem csak szótlanul jön-megy és bújik,ha valaki megszólítja.Mosolyog boldog-boldogtalanra.
Egész kicsikét köhécsel még és nem annyira fal,mint eddig,de határozottan minden rendben Vele!Nagyon bejött az Aloé,megrendeltük a First-öt is,ami annyi midenre jó!Torokfájás,leégés,rovarcsípés...tulajdonképpen a szemen kívül bárhol bevethető!Meggyőződésem,hogy sokat enyhített a Nóci köhögésén is!
Most kezdünk fellélegezni igazán,hogy egész hétvégén a Szüleimnél "bulizott",mi meg az esküvőn és nem volt semmi gond!
Ezen a hétvégén meg a Gábor Anyukájáéknál lesz,úgy érzem,kezdjük elkapatni magunkat ez ügyben!Bár mindenki boldog,ha ottalszik a Nóri,Ő maga is szemmel láthatóan,de azért eddig a hétvége arról szólt,hogy hármasban vagyunk együtt.
Hát,néha így alakul,néha meg úgy!De jól esik nekünk kettesben feltöltődni.


2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jujj, de jó, hogy Nóri jobban van! Szerintem pár hétvége Nektek is jár, hogy utána regenerálódva, felfrissülve, feltöltődve tudjatok Nórikázni!
CsengeAnya

SKata írta...

Csilla,sajna nincs mindig időm reagálni a kommentekre,aztán meg már elfelejtem:(,de tudnod kell,hogy nagyon örülök Nektek,mert mindig olyan jóleső érzés,mikor a soraidat olvasom!!!!