2008. június 9., hétfő

Haverok,buli,fanta(?)

Tele vagyunk kalanddal!
Pénteken a Nórika nagy-nagy örömet szerzett nekem!Már régen adtam Neki tojást,gondoltam,reggelizzünk azt.Rántottát sütöttem.Már régen evett ilyen jó étvággyal,nem is tudom,lehet,hogy még kettőt is bepuszilt,kenyérkével.
Teljesen elmúlt a nátha-köhögés,alvása,étvágya rendben,most már csak jó idő is legyen.Épp hazaértünk a délelőtti sétából,mikor szó szerint leszakadt az ég!Egész délután esett,dörgött,de akkorát aludt a kis Drágám,hogy még!Nem sokkal a Gábor érkezése,azaz négy óra előtt ébredt fel,addigra nagyjából összepakoltam a kis holmiját.Pont akkor jött a Karcsipapi is,hogy átvigye a sok cuccot,mert a kocsink szerelőnél volt,aki a műszakira készítette fel.
Mi is átsétáltunk,az Ágimami már nagyon várta az Uncsikát,látszott,hogy alig várják mindketten,hogy lelépjünk.Mondjuk ez így is van rendjén,emlékszem még a régi nyaralásokra az én Nagyszüleimnél...
Este ismét karaoke-zni mentünk a Gábor kollégáival,olyan jó 20 ember,szuper volt!Gyurcibarátom is csatlakozott később,nagy buli volt,csak Ágikám hiányzott nagyon,de Ő igazoltan,mert holnap államvizsgázik!
Nagyon drukkolunk,és Gyurcinak is,aki szintén a "végét" járja a főiskolának!!!HAJRÁ!!!!!Nem baj,hamarosan bepótoljuk,ha hihetek a híreknek!
Elég korán/későn,hajnali fél 4-kor értünk haza,addigra már eléggé "fáradtak" lettünk.
9körül felébresztettem a Gábort hogy megköszöntsem,szuper parfümmel ajándékoztam meg,mindjárt be is fújta magát,aztán visszafeküdtünk,hehe.Nem sokkal dél előtt ébredtünk,mint a nászutasok,isteni halászlét főzött a Férjem,ettünk és elmentünk kirándulni kicsit (közben kész lett az autó szerencsére),de megint szakadni kezdett az eső,szokás szerint,így hazajöttünk....aludni.Tisztára begyógyult a szemünk már!
Vasárnap időben keltünk,mert az Ágimamiék fél 10-re ígérték haza a Nórikát,Ők utána mentek a Mamákhoz.Jó volt,hogy végre megint együtt lehettünk hárman,bár a Baba nagyon jól érezte magát a Mamiéknál.
Később kimentünk a Tecsóba vásárolni és ott történt egy kis galiba:körbefordult a kulcs,nem indult az autó,szétesett az önindító.Gábor nem tudta megcsinálni,persze így nem is lehet,szerszámok nélkül,hiába szóltam a Gyurcinak,Ő se tudott segíteni.Illetve annyit igen,hogy elmentek gyorsan egy haverjához,hoztak drótokat és úgy indították el az autót,mint a filmekben,összeérintve a két szálat!Izgi volt!Délután visszük szerelőhöz.
Vasárnap délután a Nócival kettesben sétáltunk a Téren,sajna játszira nem tudtunk menni,tiszta sár volt minden.Viszont tett jónéhány lépést egyedül,ezek szerint már csak a bátorság hiányzik az egyedül járáshoz!!!!


4 megjegyzés:

Renáta baba írta...

örülök,hogy ilyen jól telt a hétvége,a párodnak igy utólag is a lehető legjobbakat kivánjuk!!!!!!!
RenátaAnya

SKata írta...

Köszönjük,drágák vagytok:)!!!!

Névtelen írta...

Micsoda hétvége..Irigy vagyok,irigy! Kedvesednek boldogat még vagy 100-at!

Névtelen írta...

Szuper kis hétvége lehetett:) a kocsit leszámítva:( Nórikának nem sok kell,hogy elinduljon egyedül,hajrá!!!!