2008. június 29., vasárnap

Nórika 2. bevetése a strandon

Ma,mikor az Ágimamiék hazahozták reggel a Nórikát,gondoltunk egyet,gyors reggeli után összekaptuk magunkat és lementünk Domboriba a strandra.
Először úgy voltunk,hogy valószínűleg ebéd után nem sokkal hazajövünk,mert a Nóci nem fogja bírni a gyűrődést,de aztán nagyon jól sikerült a nap,bár egy percet se aludt délután.Az autóutak alatt szundikált,de aztán annyi érdekesség meg izgalom volt,hogy nem lehetett kimaradni semmiből.
Nagyon élvezte a vizet,tényleg szuper volt,se hideg,se posvány-meleg,nagyon frissítő.
Jól bekenegettük naptejjel és kalap is volt a fején,szép kis színe lett így,de mi a Gáborral kicsit megégtünk.Remélem,nem hámlunk le!Ráadásul a naptejes kezemet beletöröltem a karomba Nóri-kenés után,így az egyik vállamon keskeny fehér csík maradt,hehehehe.Talán,ha elmúlik a pír,nem lesz olyan feltűnő!Majd gyúrok rá,hogy ott is barna legyek!Nehogy félreértsetek,nem ez a legnagyobb problémám az életben,csak gondoltam,vicces kis adalék.
Ebéd után a Gyurcibarátomék is kijöttek,a Fiúk aludtak,mi,Csajok meg csacsogtunk.
Jól elfáradtunk,Nórika majd' egy órával hamarabb elaludt este,mint szokott.
A szombat este is jól sikerült,végül hatan lettünk.Isteni halászlét főzött a Gábor!Vacsora után még ittunk ezt-azt,beszélgettünk,zenét hallgattunk és aztán indultunk kicsit bulizni.
Péntek délután az Ágimamiék jöttek a Nórikáért,Ágibarátnőm meg értem,mert este meg a kórusfellépés volt,mint már írtam is az előző post-ban.A Gábor később jött utánunk,mert a beéneklés és a próba miatt általában már jó órával a kezdet előtt ott kell lennünk a helyszínen.Hosszú ideje nem volt ilyen remek minden,nagyon odatette magát a Kórus!Mondjuk kellett is,hiszen úgy egy hónap múlva Graz-ba mennek,kórusolimpiára.Nemzetközi lesz a verseny,Japántól Dél-Afrikán át Kanadáig mindenféle nemzet kórusai képviseltetik magukat,amit csak el tudtok képzelni!
Én nem megyek,de nagy volt a dilemma,mert bár a szívem szakad meg,nem tudnék megmaradni 6napig a Lányom és a Férjem nélkül!Egy nyugodt pillanatom se lenne,szóval itthonról drukkolok!
Fellépés után nagyon finom pörkölt-vacsora volt az egész kórusnak.
(A második fotón látható a híres Nórika-féle "csúnyanézés"!)










Myspace Page Dividers
Myspace Comments

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez a komoly nézés:) ...nagyon aranyos:)

Névtelen írta...

Köszönöm szépen a klipet! Klassz kis hétvége volt! Mi is akarunk strandra menni.... Zsófim kivi lennék mit szólna a nagy vizhez.. Nórika tüneményes vagy Drága!!!!!!!!!!!!!

márta írta...

Nahát, fentről a második kép, valami elképesztő. :)))))