2008. július 19., szombat

SZPSZ,SZPSZ,SZPSZ.....

.....azaz Száguldás,Porsche,Szerelem,Száguldás.....(Cserháti Zsuzsa és Charlie).Ebből a hármasból nekem eddig csak az utolsó jött össze!Legalábbis ma este.
Már több mint 10éve van jogsim,de néhány dicstelen véget érő próbálkozástól eltekintve egyáltalán nem vezetek.A Gábor szeretné,meg én is és időnként elmegyünk mellékutakra gyakorolni,de már nemcsak a gyakorlatból jöttem ki,félek is.Sajnos.
Mondjuk amikor először vitt ki,el sem tudtam indulni,ugyanis (lehet majd nevetni,én is nevettem a végén) helyetcseréltünk,indítottam,nyomtam a (szerintem) gázt és engedtem fel a kuplungot annak rendje és módja szerint.Vártam azt az ismerős érzést,amikor ott az erő a kocsiban és mindjárt megindul,ahogy engedem fel a kuplungot,de nem akarta,amit én.A Gábor mondta,hogy engedd már fel,én meg,hogy már totál fenn van...és mégsem indultunk,nem értettem miért?!Erre lenézett és közölte,hogy a féket nyomom...leállítottam az autót és kiszálltam.Hazajöttünk.Hehehe.
Másodszorra már el is tudtam indulni,jó hónappal később.Hihihi.
Ma mentem is(!),kettesben.Hahaha.
Csak tolatni nem tudok,mert nem tudom rükvercbe tenni.Meg ha fordulni akartam,lefulladtunk,elfelejtettem kuplungolni.Ááááááááááá.
Azért jó fél órát kitartottam,de annyira feszült voltam közben,hogy majd' begörcsölt a jobb lábfejem.A Gábor szerint lehet,hogy vennem kéne mondjuk jó 20órát egy autósiskolában és akkor begyakarolnám annyira,hogy akkor már csak a Zastinkat kéne megszoknom.
Nagyon rossz érzés,mert annyira akartam,hogy büszke legyen rám és közben meg bénáztam.Majd.Talán.Egyszer.Azért nem adom fel.Nem is szokásom.Csak sírni tudtam volna,de a hülye sírás befészkelte magát valahova a köldököm mögé (Terézanyu után szabadon)és nem akart előjönni.Így hát inkább nevetek!
Nórika péntek óta az Ágimamiéknál van ezen a hétvégén.
Tegnap a Gyurci és a Szilvi hívott vissza minket vacsorára.Nővéréék nyaralni vannak,Ők vigyáznak a házukra.Ott voltunk,nagyobb a hely,meg van medencéjük is.Úgy volt,hogy pancsizunk,de olyan hideg volt és szemerkélt is az eső,hogy mi,Lányok,nem merészkedtünk bele,de kellő számű pálinka és sör és a vacsora után a Gáborék belemerészkedtek.Azt mondták,centikben márhető csak,milyen hideg volt a víz,hehehe.
Egyébként a vacsora fenomenális volt,a Szilvi szakácsként dolgozik egy Halásztanya nevű étteremben és remek halászlét főzött,számunkra szokatlan módon.Mi ugyanis felrakjuk a töröttpaprika kivételével az egész cuccot és mikor forr,szórjuk bele a bográcsba,fél óra és kész.
Ő viszont a fejekből,farkakből alaplevet főzött,leszűrte,turmixolta a főtthagymát és mikor a lé újra felforrt,rakta bele a halderekakat.Isteni volt,nagyon bevacsoráztunk!
Később lejöttünk a városba és szokás szerint karaoke-zni(így kell írni a kötőjel után?) voltunk,hajnali fél 3-ig.Nagyon jó buli volt!Énekeltünk is kettesben a Férjemmel,tapsot is kaptunk!Örökbecsű dalokat választottam:Eddától az "Éjjel érkezem"-et és a Vénusztól a "Kockahas" című számot.Mondjuk az Edda tényleg örökbecsű,fel is teszem ezeket a YouTube-ról,hátha valaki nem ismeri.
Meg képeket is a vacsiról.
Holnap reggel jön haza a Nórikánk,már nagyon várom,úgy hiányzik!




glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Ne is mondd! Én is el kéne kezdjek vezetni tanulni.... de nekem muszly lesz, tervben van egy éven belül 20 km-re költözni a várostól: kertesház, miegymás! De az tényleg nem rossz ötlet pár órát venni oktatótól!
Csilla

Névtelen írta...

Majd menni fog az a vezetés,mostantól mindenhova te vezess!!(csak vicceltem,de tény,hogy gyakorlat teszi a mestert) én is már jóideje vezetek,de ha a férjem ül mellettem leblokkolok...
jaj de jó lehetett a hétvégétek,ezt a karaokézást vagy hogy kell írni én is úgy kipróbálnám és természetesen Edda örök!!!!!