2008. július 7., hétfő

Vihar

Eszméletlen vihar volt ma délután!Pont a Sétáló utcában voltunk,mikor elkezdett dörögni az ég,mondtam a Gábornak,szerintem ne induljunk haza,inkább ha tényleg esni kezd,álljunk be a kapualjba.Így is lett.Szerencsénkre!
Szépen összeverődtünk vagy nyolcan,változó intenzitással zuhogott az eső,majd amikor azt hittük,vége,úgy elkezdett ömleni a kb. borsótól szilva méretűig váltakozó nagyságú jégeső,hogy csak bámultunk,szóhoz se tudtam jutni!Ilyet még életemben nem pipáltam!De Apukám se,aki pont kinn volt a szőlőben,felhívtam,azt mondta,fehér a táj!Még nem lehet tudni,mennyi kár esett,de sajnos borítékolni lehet az eredményt....pedig olyan gyönyörű volt minden!
Nórika nagyon jól bírta,meglepetten nézelődött csak.Gyorsan betakargattuk a kis testét,meg ráadtuk a kalapot,remélem,nem fázott meg!
Mikor csendesedett,kimerészkedtünk a menedék alól,mindenhol hömpölygött a sáros víz,az utcák tele szeméttel,levelekkel,törmelékkel,a csatornák eldugultak,nem tudták elvezetni a vizet.Mivel kicsit azért átáztunk,taxival szerettünk volna gyorsan hazamenni.A taxiállomás onnan 1 percre van,de egyszerűen nem tudtunk átjutni a másik oldalra,akkora víz volt mindenhol.Azért sikerült hazajutni épségben,valószínűleg az autónkban sem esett kár,ami a házunk előtt a parkolóban állt.
Azért nézzétek meg,ennyit felvett a Gábor belőle!Igen,azok a fehérek a járdán jegek!Még negyedórával a hazaérkezésünk után is tele volt velük a fű mindenütt!






Myspace Page Dividers
Myspace Comments

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

még innen nézve is félelmetes:( remélem nem esett sok kár a szőlőben:(

Renáta baba írta...

Az igen!Örülök,hogy Nektek nem esett bajotok!
Puszi!

Névtelen írta...

Borzasztó,hogy milyen szélsőséges lett az időjárás... Félelmetesek ezzek a viharok.

Ewus írta...

Szerencsétek volt, már tudni mekkora lett a szőlőkár?:(
Remélem Nórika megússza megfázás nélkül....