2008. augusztus 23., szombat

Megint itthon

Sziasztok,hát megjöttünk.Még péntek délután,csak eddig nem igazán volt kedvem írni.Meg most sincs,annyira jól éreztük magunkat,hogy még lustulunk:-).
Múlt pénteken,ebéd után indultunk tehát,hogy a Nórika tudjon aludni útközben,de előtte még takarítottunk kicsit.Gyorsan ment,mert volt segítségem.


Nagyon meleg volt,de a Kiscsaj végig aludt szinte,azután meg nézelődött és megivott egy csomó gyümölcslevet az autóút során.
A szállóban gyorsan felmérte a terepet,a kiságyát és már szaladtunk is a strandra,csobbanni.Na,azt látni kellett volna:ahogy a Karcsipapa vitte befelé a medencébe,sikkantgatott nagy örömében!
Pancsiztunk egy jó nagyot,aztán mentünk uzsonnázni,ahol kiderült,hogy tulajdonképpen a Nóri él-hal a fokhagymás lángosért!

Délután hat körül már látszott,hogy eléggé kifáradt,vissza is mentünk a szobánkba tusolni és vacsorázni.Nagyon finomak voltak a hotelben a kaják,reggel svédasztal,mi szem szájnak ingere,vacsira meg valamilyen tartalmas zöldségleves (ezeket imádja a Nórika,ebből evett a legtöbbet),második és desszert is!
Reggelente már időben felébredt,mert bár ugyanolyan volt a kiságya,mint a Borimamiéknál,nem aludt túl jókat éjszakánként.Sokat forgolódott,dobálta magát.Itattuk,simiztük,énekeltem és minden,de hiába.Azért reggel lett mindig,volt mikor nehezebben,volt mikor könnyebben.

Reggeli után mentünk strandra,ott is ebédeltünk és aztán alvás a szobában,majd estig ismét pancsolás.











Szombaton délután csatlakozott hozzánk a Gábor Húga,Reni is,így lett teljes a létszám.Merthogy a Zuram Szülei hívtak meg minket erre a nyaralásra,a mázlista Ágimami ugyanis mindig kap üdülési csekket és ha jól sejtem,egy ideje már gyűjtögették erre az alkalomra.Így aztán végképp teljes lett az ellátás!
Mivel folyton volt valaki,akit a Nórika levett a lábáról és hajlandó volt sétálgatni Vele,vagy kavicsot gyűjteni és egyéb hasonló izgalmas tevékenységet folytatni,nekünk,szülőknek volt lehetőségünk bőven úszni,napozni,lábat lógatni.
Remélem,mindenki olyan jól érezte magát,mint ahogy mi!
Csütörtökön ebéd után már hazaindultunk,aznap és pénteken is családlátogatásra mentünk a leendő Kolléganőmmel,két bölcsis kislányt néztünk meg.Október elsejétől pedig már mehetek is dolgozni.

8 megjegyzés:

márta írta...

Jó, hogy visszajöttél! :)

SKata írta...

Márta:),na ugye,hogy ugye:))))?!

Renáta baba írta...

jaj de jó lehetett,most annyira irigy vagyok! :)
Szuperek a képek,Nóri aranyos,sajnálom,hogy kell menj dolgozni.Na de nem akarlak elkeseriteni,a fő,hogy voltatok nyaralni!!!!

Abuela Beauty írta...

Hi Kata!!
Nori is tall!! jajaja!

I can see you´re enjoying the summer!!
here we are waiting for spring!! it´s coming on!!

Muchos besitos!!!
Abuela (grandmother) Beauty y Valentina

SKata írta...

Silvia,yes,it was a great summer for us!Now,we're waiting for autumn,and from october I will going to work:(,so now we're looking for a babysitter-grandma for Nóri.Have You got any idea:-)))))))?!

REgi írta...

Örülök Kata, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Jók a képek nagyon!
Gondolom, sőt tudom, hogy szükség van ilyen szuper feltöltődésekre, hogy az ember lánya bírja szusszal a hidegebb hónapokat! No a melóba visszaérésről ne is beszéljünk...
Nekem még nem bírják eldönteni a főnökeim, hogy elég-e januártól dolgoznom, vagy már decembertől menjek inkább... No, mindegy!
A lényeg, hogy jól feltöltődtetek!
És Nóri is nagyon nő! Kis cuki!!!

SKata írta...

Regi,köszi:)!Mi is elcsodálkoztunk a képeket nézegetve,mennyit nőtt már!

Abuela Beauty írta...

Hi Skata, a babysitter-grandma!?? mmmmmm I know one!! Jajajaja!!

Besitos de Valentina y Abuela Beauty!!!