2008. szeptember 14., vasárnap

Blog up-az első év letelt!

Tavaly szeptember 2.-án kezdtem ezt a kis blogot!Éljeeen!!!Majdnem elfelejtettem ezt az évfordulót,annyi minden történt velünk!
Csütörtökön ismét családlátogatáson voltunk az Eszterrel,olyan jó hangulatban telt,alig akartunk eljönni!
Aztán a Kiscsaláddal felszaladtunk az Erzsidadushoz,akivel az első ovimban dolgoztam és akit nagyon megszerettem.Ő varrónő is és kaptam két nagyon klassz szürke anyagot az Erzsitől (jájj,tudjátok,aki a Keresztanyám),nadrágnak.Levette a méreteket (még nagyobb jájj :-D) és már varrja is őket.
Pénteken a városban egyszer csak összefutottunk a Kingával!!!!Talán emlékeztek még Rá és a Kisfiára,Atikára.A házunkban laktak Ők is,sajnos a GYES leteltével muszáj volt Neki is visszamenni dolgozni és ami még "sajnosabb",csak Fehérváron kapott állást!Nem féltek nagyot dobni,a Férje is kapott munkát és már lakást is tudtak venni.Emellett még a jogot is végzi és "szerencsére" olyan jó a menetrend,hogy Pécsről először hozzánk kellett utaznia,majd két óra várakozás után mehetett tovább Fehérvárra.Tudta,hogy nagyjából hol járhatunk és odajött!Gyorsan,jó 3/4órában megbeszéltünk mindent,aztán mi már jöttünk is haza,a Nórika jól kifáradt.
Szegényem amúgy elég nyűgös volt mostanában,érezte a közeledő hidegfrontot és az mindig megviseli.
Aggódva lestük a "szép" időt,szombaton Anyukámék szüretelni akartak.Szerencsére az éjjeli eső nem áztatta meg túlzottan a talajt és mivel szépen sütött egész nap a nap(jaj),jól sikerült a szüret.Nórika nagyon élvezte a jövés-menést,szedte a szőlőt,majdnem beleesett egy vödörbe,bekajált a kakaspörköltből,aztán boldogan aludt el.
Vasárnap (ma) a Nagymamámhoz mentünk ebédre és nem mellesleg a Búcsúba.Igazából az ebéd volt a lényeg,hál'istennek egyelőre a Nórika még nem "értékeli" a ringlispíleket,ugrálóvárakat,árusokat,így néhány zacskó cukorkával megúsztuk az egészet.
Nagyon jó ebédünk volt,mire kiértünk a Mamához,már készen volt a húsleves,a pörkölt,a sültkacsa,mi vittünk tortát és kisütöttem a rántott csirkét meg a krumplit,hogy a Dé és a Kisuncsi nyugodtan jöhessen-mehessen a baromfiudvarban,rácsodálkozva kutyára,kakasra,pipikére,egyszóval mindenre,ami mozog!
Ebéd után nem rohantunk mindjárt haza,mert szeretném,ha a Nórika megszokná,hogy délután is akárhol elaludjon,ne csak itthon.Aludt is jót,közben Apukája nézte a Forma 1-et( éljen Vettel,szegény Hamilton!),mi meg a Dédivel rendbetettük a konyhát.
Ébredés után kicsit uzsizott a Csaj,aztán volt az ominózus látogatás a búcsúban.Találkoztam nagyon kedves régi ismerősökkel,és az Ágimamiék is ottvoltak,megnézni a focimeccset.Vettünk égetettcukrot,meg faszáru( :-D) nyalókát és jöttünk is haza,mert nagyon hűvös volt ma is.




glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jó néha találkozni régi ismerősökkel, barátokkal! Amúgy éljen Vettel, de Hammcsit nem sajnálom, ugyanúgy esett az eső Kubicának és Kovalainennek is!

SKata írta...

Csilla,jogos a két pont:),én is így gondolom,de H. már úgy a szívemhez nőtt:)))))!

ilgya írta...

Jó kis mozgalamas hétvége! De jó neked,hogy Nórika még nem értékeli a búcsút!
Az enyémek annál inkább..

SKata írta...

Ildikó,közben olvastalak...:)!