2008. szeptember 15., hétfő

Álmok....legalább frissítem ezt a cimkét is

Nem mintha nem álmodnék,mert elég sokat szoktam,szinte minden éjjel.Aztán jól elgondolkodom rajtuk,nevetek vagy rémüldözöm,hogy hogyan is álmodhatok ennyi hülyeséget,aztán meg estére,mire leírhatnám,jól el is felejtem az összeset.
De ezeeeeek!!!!
Ezeket nem én álmodtam,ezért is nem felejthettem el.
Szóval az Erzsi Keresztanyám és a Marcsi unokatesóm egymástól függetlenül azzal jöttek a napokban,hogy:
1.:kisbabám lesz és nagyon örülök,mert nem kell visszamennem dolgozni;
2.:másikuk még messzebbre ment,hármasikreim születtek,mind kisfiú és tiszta Nórika voltak!
Mit akarnak tőleeeem????Ezek szerint kígyó(ka)t melengetek a keblemen :-D,mindketten jól tudják,mennyire vissza kell mennem!
Na mindegy,azért pár napon belül ki fog derülni az igazság.Bár érzésem szerint Ők fognak csalódni,mert zabálhatnékom van és csokit és sütit akarok,ami csak egyet jelenthet....remélem,értitek a célzást!!!!!Terhességem alatt szinte egyáltalán nem voltam kívánós,illetve egy rövid ideig a sültkrumpliért éltem-haltam,képes voltam este 10-kor sütni egy adagot és meg is ettem,majonézzel,de mondom,csak rövid ideig.
Amúgy nem is szeretem annyira a csokit,csak a hónap egy bizonyos szakaszában.
Férfiolvasóimtól bocsánatot kérek,befejeztem a célozgatást!
Ma végre visszajelzett a bajai kórház,hogy csütörtökön mehetünk gyakorlatra,három Kolléganőmmel együtt.És izgi volt,mert egyrészt már jövő héten kezdődik a suli (addig még a naplókat is meg kell írni) és nem voltam biztos benne,hogy ilyen hirtelen bárki tudja vállalni a Nórikát.Mert a Gábor most nem tud szabit kivenni,Anyukám az első konzultáción fog Rá vigyázni,Ágimami meg most kettő helyett dolgozik így is betegségek vagy mi miatt,de végül szerencsére Ő is továbbadta másnak a munkát és tud szittelni a Nórira!Nagyon megörültem ennek!De mennyire jó lehet azoknak,ahol a Nagyik már nyugdíjasok és ilyenkor nem kell senkinek sem aggódnia az állása miatt!
Ezek a gyakorlatok már amúgy is az agyunkra mennek,mert ugye a bölcsivel nekem nincs gondom,de például hiába ment az Edit a helyi városi bölcsődébe,ott nem fogadták be,mert mivel a bajai Főiskolára járunk,az már egy másik régió és elzavarták!
Azt hittem,ez csak vicc,dehát jött a hidegzuhany,amikor a kórház sem fogadott minket,mert nincs az Iskolának szerződése velük!Nnnanneeeemáááá'!
Mindegyis,Bajára mehetünk,bár ott meg jó 1,5hónapig ültek a papírjainkon mire válaszra méltattak,és ezért most kapkodhatunk...



glitter-graphics.com

6 megjegyzés:

Pont.én írta...

:DDDDD, boooocs, de tényleg csak mosolyogni tudok.... Néha én is azon vagyok, hogy számolgatok, filózok.... De ugye most nem lehet, mert..... Szóval együttérzéssel jót mosolyogtam!

Névtelen írta...

Huha.... Anyukám golyával álmodot és másnap pozitiv tesztem lett.....

SKata írta...

Csilla,végülis én is nevettem,de csak azért,mert fizikai képtelenség,hogy terhes legyek!Annál is inkább,mert vettünk egy gumigyárat és fel is virágoztattuk...(pirulás:-D)

SKata írta...

Kriszta,tudom,hogy hogyan vélekedsz a babavárásról és hidd el,én is hasonlóképp,nade most enyhén szólva is rossz lenne az időzítés,plusz lásd feljebb:)!

Renáta baba írta...

Ikreknek biztos nem örülnél,és persze nem kivánom,hogy legyen utód ha egyszer ti úgy érzitek,most inkább ne,de a gumigyárral a hátukon már másoknak is bejött a gólya az ablakon!!!!!!
Nem is olyan tuti biztos módszer.

ilgya írta...

Húha most akkor nagyon drukkoljunk???