2008. szeptember 5., péntek

Munka-hírek



Ma mégsem tudtam meg még semmi pontosat az Óvodavezetőmtől a kezdésemmel kapcsolatban,annyi azonban már biztos,hogy októberben nem kell mennem!!!!!
Sőt,lehet,hogy novemberben sem,csak december elejétől!!!!
Ezek szerint Valaki meghallotta a tipródásomat és segített,merthát nagyon szeretnék visszamenni,de így,hogy decemberben csak két hetet kell megoldani a Nórikám nélkül (téli szünet)és aztán csak két hónapot..........nagyon megkönnyebbültem!És madarat lehetne fogatni velem,nyertem még két hónapot itthon kettesben ezzel a kis Gyönyörűséggel!
Ennek örömére ma levágattam a hajamat (kép lejjebb).Már nagyon hosszú volt,a hátam közepéig ért és nemigen tudtam vele mit kezdeni,állandóan copfban volt.
Így már nemcsak hajam,hanem frizurám van.Ezzel egyidőben fodrászt is váltottam,és nem bántam meg!A régi is nagyon ügyes volt,de elég messze tőlünk (az Adri kb.1,5 percre van csak a lakásunktól),azonkívül annyit csacsogott közben,hogy háromszor annyi időt töltöttem Nála,mint indokolt lett volna.Amíg nem volt a Nóri,addig jó volt,de így már nagyon sajnáltam az "elvesztegetett" időt erre.
Aki eddig látott,mind elégedett volt,persze velem az élen!
Délután felhívtam a Gyerekorvosunkat is,mert majd megyünk a 18hós oltásra ebben a hónapban,de nem tudtam,kell-e még valami,ha én már dolgozni kezdek.
Hát,kell is:bárányhimlő ellen és immunerősítőt is javasolt.Ez utóbbit elfelejtettem megkérdezni,milyen formában van.Remélem,nem szuriböki,mert így is kettőt fog kapni egymás után és szerintem nem annyira fogja tolerálni a Kicsi.Majd meglátjuk,úgyis receptet fog adni,hogy ki tudjam váltani a pöttyök ellenit és akkor majd kiderül ez is.




glitter-graphics.com

6 megjegyzés:

Renáta baba írta...

A hajad nagyon jó,nagyon örülök,hogy még otthon lehetsz a lányoddal,ennél jobb hírt nem is írhattál volna!!!!!!
(Nálunk 1 évesen volt a himlő elleni oltás a karba.)

SKata írta...

Eszter,köszi:))))!Olyan jó,hogy más is velem örül:).Konkrétan Te:).

márta írta...

Nagyon, nagyon jó lett a hajad! De tényleg! És csupa jó hírt írtál!

ilgya írta...

nagyon csini vagy!
az én anyukám is a dumásabb fodrászokból való:)lelki szemetesláda!!!
tényleg szuper,hogy maradhatsz decemberig Nórival.:)
az immunerősítő sztem nem szuri...majd írd meg,hogy mi volt az....

SKata írta...

Márta,köszi:)!Röpködök örömömben fel és alá:).

SKata írta...

Ilgya,köszi!Én is imádok beszélni,csak az a gond,hogy munka közben megáll a keze és mire kifejti az egész sztorit...hát tudod:)!
Egy ismerős mondta,hogy az immunerősítő vmi kapszula,de szerinte ne adjam be (Férje Orvos),Ők se adták,mert szedték az Aloe Gélt és a Kidset az Ő Gyerekeik is!Nem tudom!