2008. október 20., hétfő

Összefüggések

Nórika érdekes dolgot csinált:mondtam Neki,hogy igyon egy kis teát,mert már biztosan szomjas.A játék hevében időnként elfelejt inni.Ivott egy kortyot,aztán megfogta az üvegét meg Apukája kezét,kivezette a konyhába,megállt a mikró előtt és várakozás teljesen felnézett.Csak a hülye nem érthette,hogy szeretné,ha Apa megmelegítené az innivalóját.Mikor ez megtörtént,boldogan ivott tovább.
Amúgy elég rossz hétvégénk volt,mindenki szerte-szana.
Nórika péntektől ugye az Ágimamiéknál nyaralt (de még milyen jót!),Gábor szombaton is dolgozott,én meg iskolában.
Na,ez is megér egy misét!Jó ideje vártuk pénteken reggel a Tant,nem jött.Tanulmányi osztály mindenkit elküldött haza,aztán 10perces autózás után jött a telefon,bocsi,mégis itt a Tanárnő,menjünk vissza....de csak 13óráig ért rá a 4óra helyett,szóval nem érte meg visszamenni.
Szombaton viszont egész nap nyomtuk,2óránként 5perces szünetekkel.Délután kettőre már annyira fájt a fejem az éhségtől,hogy már szóltunk,lehetne-e 20perc és megyünk enni.Persze Baján addigra minden bezárt,hiába munkanap elvileg ugyebár,de végül csak sikerült szereznünk egy hamburger,amit magunkba nyomtunk gyorsan,aztán uzsgyi vissza.
Tanulság:nem kell bízni a szünetekben,szendvicset kell vinni aztán azt jegyzetelés közben is meg lehet enni,a Tanerő meg tehet egy szívességet!
Elvileg 16h-kor lett volna találkánk a konzulensünkkel,de persze Ő már fél 4-kor befejezte a napot a másik osztállyal és lelépett.Telefont se vette fel...mindegy,én ráérek!
Ja,és a slusszpoén:hiába akartam volna megnézni egy hasonló témájú szakdoli irodalomjegyzékét,ahogy a Tanárom javasolta.Nem lehet azt most,mert épp költözik a könyvtár!Na de jó!
Persze a fejfájásom erősödött migrénig mire hazaértünk Bajáról,gyorsan ettem kicsit itthon és le kellett feküdnöm.Édes Gáborom addig halászlét főzött meg rendet tett a konyhában,megterített,mert az Ágikámat vártuk vacsira.Sajna addigra se javult a fejem,nem is tudtunk menni sehova,de azért jót dumáltunk,meg megnézhette az esküvői DVD-t,ugyanis még nem látta.Végülis "csak" 2éve volt...
Vasárnap délelőtt jött haza a Nórikánk!Nagyon jó volt,szemmel láthatóan örült a sok megszokott játéknak,aztán elmentünk sétálni,csúszdázni,amit imád.Nagyon jól ebédelt és aludt utána 3órát,amit cirkuszolással kezdett meg,sírt,hogy nem alszik,de közben akkorákat ásított....persze perceken belül elszunnyadt.
Éjjel is volt valami gondja,mert elaludt szépen,de 2óra múltán rémült sírással ébredt és jó órát ültem benn Vele (ki is vettem és ölelgettük egymást,nagyon örült),mire el tudott aludni,de aztán már semmi gond nem volt hajnalig.Akkor a Gábor megitatta és aludtunk is tovább.
Imádom a Férjemet,hogy így kiveszi a részét mindenből!!!!!!Meg amúgy is imádom!



glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nálunk a fürdetés az amiböl ki nem maradhat apa.. Imádják egymást s Zsófi apa is szivesen segít Zsófi körül.

SKata írta...

Kriszta,örülök,hogy Zsófikádnak is ilyen kis boldog élete van:))))!

ilgya írta...

Rohamosan fejlődik ez a kiscsaj! Olyan kis okos!!
Hú ez a suli nem eccerűűűű...
Olyan jó hallani,hogy máshool is kiveszi apa a részét a dolgokból!
Imádjátok is egymást!!!!

Renáta baba írta...

A kislányos Apák különösen rajonganak gyermekükért,látom ez így van nálatok is!!!