2008. december 9., kedd

Oltások

Nórika pénteken megkapta a Prevenar-t és a Meningitec-et.
Ennek megfelelően (vagy sem) kicsit náthás most.Szerencsére ez sem a jókedvét,sem az étvágyát nem befolyásolja,de kíváncsi leszek az éjszakánkra.Azt már régen megtanultuk,hogy mindig az első éjszaka a legnehezebb betegség idején.
Egyébként jó 3hete elég nyugtalanok az éjszakái-és így a miénk is.Sokszor felriad,mamát,vau-vaut,anyát,apát akarja ilyenkor,sokat iszik és volt mikor majd' egy órát próbáltam hajnali 1-kor visszaaltatni,csekély sikerrel.Bezzeg mikor szóltam a Gábornak,hogy próbálja meg Ő is,szó szerint 2 perc múlva jött is ki,Nórika aludt csendben reggelig.Ki érti ezt :-)?
Mostanában megint sokat fejlődött,lehet,hogy ez az "ugrás" az oka a nyugtalanságának (mikor megtanult járni,akkor is ez volt például).Szívesen motorozik,tolja a talicskáját (vagy Apa Nórikát:-) ),labdázik,lufival játszik,táncol,pörög-forog,hátrál,szalad,guggolva megy,mint a kistörpék(zabálni való).Sokat csacsog,egyre több mindent ismétel amit hall,jól megérteti Magát már idegenekkel is.
Kedvenc száma:Pink:So what című méltán örökbecsű szerzeménye(hehe).Ezt végtelenítve képes hallgatni,úgy rázza Magát,majd' szétesik.Erről videó később!
Tegnap megjött a Szomszédunk,mi épp a vendégeinket kísértük ki,erre Nóri odaszólt Neki lazán:Csácsá,písz!És integetett hozzá.Értitek,perfekt angol a Kiscsaj...peace...hehehe.Látni kellett volna a Srác arcát,meg hogy mekkorát nevetett első döbbenete után.Mondjuk fogalmam sincs,ki tanít ilyet a Gyereknek:-))))?!




glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

REgi írta...

Jajj, Kata! Ne már!!
Attól, hogy én nem adatom be, attól még nincs rossz véleményem azokról, akik igen! Pláne, ha egészségileg indokolt, mint Nórinál! Remélem tényleg használ majd neki!!!
Úgyhogy ne cikizz, PLZ! THX! :D

SKata írta...

Regi,eszembe se jutott bántani Téged ezzel:(!Bocsánatot is kérek!!!!!!
Kitörlöm,nem volt szándékos:(!
Pusziii!!!!