2009. január 9., péntek

Ápdééééééééét

Itt vagyunk,ragyogunk!!!
Olyan szomorú hangulatú lett az előző bejegyzés,gondolom,már féltetek,hogy mondjuk halálra ettem magam mondjuk diós Carte D'Or fagyival,és soha többet nem jelentkezem...hehehehe.
De olyat ritkán találok,szóval nem,nem tűntem el!
Szóval köszi,hogy senki nem fűzött kommentárt a "műveimhez",az lett végül az egyetlen vizsgám kedden,ami nem sikerült (nem is értem:-) ).Illetve 3-ast akart adni a Tan,de durcás lettem és visszahívott jövő hétre,próbáljam meg újra!Erről ennyit!
Ének-furulya vizsga 5-ös ("...és képzeld,egyszer, a zenetáborban.....").
Fejlődéslélektan nagyon nehéz volt,rengeteg anyag és gyáva voltam és utolsónak mentem be,de nagyot néztem,mert a Tan azt mondta,hogy a felsorolt számokon kívül(és persze sorolta) választhatok tételszámot,így lényegében....:-)....szóval 4-est kaptam!!!!Örültem,mint majom a farkának!!!!
Aztán aznap este még egy nagyon szuper hírt kaptam,a munkával kapcsolatban,ami meghatározza a jövőnket,de sajnos nem írhatom le,mi volt az,de nagyon örültem,szóval jól indult a hét/év,örüljetek velem!
Bölcsi szuper,tegnap délután sajna rosszul lett a Kolléganőm,így egyedül fejezhettem be a hetet a Gyerekekkel meg a Dadussal.Nagyon élvezem,majdnem olyan jó,mint a Nórikával itthon!Csak Ő nagyon hiányzott és azért 7 kisgyerek nem 1 :-))))!Bár egy rossz szavam nem lehet,mert nagyon gyorsan megszoktak,egy Kislány van még,aki elég tartózkodó,de ma Ő is rám mosolygott egyszer!
A héten majdhogynem nászutasok voltunk a Gáborral,Nórika ugye egész végig Anyukáméknál volt.Áradoztak minden nap,milyen aranyos a Nóri,jól érzi Magát,mit tanult,csinált.Szerdán persze nem bírtuk tovább és szóltunk,hogy munka után (de furi még mindig leírni) felmennénk,megnézni Őtet.Apa csinált palacsintát,meg krumplileveskét,együtt vacsoráztunk,aztán mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne,elbúcsúztunk.Ettől izgultam a legjobban,de a Nóci szépen integetett,aztán ment is a dolgára,vissza a szobába.Előbb értem fel amúgy,mint a Gábor,hamarabb végeztem,a bölcsiben,mint gondoltam.Nórika,mikor meglátott,nonstop "Anyázni" kezdett:-))),szó szerint lógott rajtam,ölelt,puszilt,lovacskáznom kellett Vele(én voltam a ló,muhaha),mindent megmutogatott,amit csak ért,imádtam nagyon.Megérkezett a Gábor is,rögtön átmászott az Ő nyakába.Mondtuk,hogy jöjjön vissza a hozzám,míg az Apja levetkőzik.Így is lett,aztán a Gábor elment mellettünk,hogy puszit adjon Anyukámnak,meg kezet fogjon Apával,erre a Nórika lekezdett reklamálni,hogy nem erről volt szó,Apja bizony most azonnal vegye már át Őt:-)))))!Szóval szuper esténk volt!!!
Ma hoztuk haza,most két hétig a Gábor lesz Vele itthon.Már nagyon várta ezt...
Szeretnék nyugodtan dolgozni,de még 3 vizsga van vissza.Jut eszembe,esetleg tudna segíteni nekem valaki elemzést találni az "Ezeregyéjszaka meséi"-ről?Egyedül a wikipédián találtam eddig kb. 1,5oldal használható anyagot,de 3-4 oldal kéne összesen...kicsit ideges vagyok mostmár,17.-én le kell(ene) adnom az esszét...



glitter-graphics.com

9 megjegyzés:

Renáta baba írta...

Azért az mégiscsak jó dolog,hogy melletted lesz a bölcsiben!Mit nem adnék ezért!Rettegek a 2 éves kortól!

Mária írta...

Jaj de jó, hogy ilyen jól kezdődött a kicsit új életetek. Gondoltam ám rátok, hogy mi lehet veletek, simán alakul-e mindegyik napotok. Le a kalappal előtted. Gyermeket nevelsz, tanulsz, dolgozol.Hát, nekem ez nem menne. De neked fog.
Boldog új évet kívánok nektek!
Jó hétvégét! Mária

Pont.én írta...

Örülök, hogy örülsz és hogy jól alakulnak a dolgok! Az is szuper, hogy Norika ilyen jól veszi az akadályokat! Jó csapat vagytok! Elemzésügyileg sajna nem tudok segíteni.

Ewus írta...

Jó, ha szereted a munkádat! A vizsgákhoz kitartást és még egy kalappal is:) Nemsokára Nórika is bölcsis lesz! Kitartás:)

SKata írta...

Eszter,én is rettegtem,aztán olyan hamar eljött....!Sosem gondoltam volna,hogy lesz jan. 5.-e egyszer:-)!

SKata írta...

Jaj,kedves Mária,olyan jókat és megnyugtató dolgokat írsz mindig,köszönöm!!!
Az a helyzet,hogy én se tudom együtt csinálni a három dolgot,mert mindegyik olyan,hogy teljes embert kívánna.Így hol ide kapok-csapok,hol oda:-)!Csak remélhetem,hogy a végére nem utál meg a Lányom:-(!

SKata írta...

Csilla,köszönöm bátorító soraidat,mindig sok erőt merítek belőlük:-).Mintha egy rugóra járna az agyunk.Szááááááááááállj ki a fejembőőől:-DDDDDD!!!!!

SKata írta...

Ewus,köszönöm!Én is abban reménykedem,hogy a március olyan hamar eljön,mint a január...de úgy érzem,ha már most itt lenne,az is későn lenne:-)!

Abuela Beauty írta...

Hi Skata!!
Happy New Year!!
Feliz Año Nuevo!!!

There´s a present for you in Valentina´s blog..
It´s a "meme", it´s in Spanish...
The idea is to noun those words Nori says, and like she says, and then what there mean...
Do you understand? I hope!!!
If not..don´t worry!!!
Besitos!!!!