2009. január 4., vasárnap

Véget ért...

... egy hosszú,fontos és jelentős szakasza az "Életünk Nórikával" című blognak.
Minden megváltozik jan. 5.-től,hétfőtől.
Majdnem két évig (és ha a terhességet is beleszámolom,akkor bőven megvan) egymásnak éltünk,saját kis ritmusunk szerint,önálló napirendünk szerint.
Újra munkába fogok állni,Nórika pedig a Családban fog vándorolni márciusig,míg Ő is jöhet utánam a bölcsikébe.
Valamint,hogy teljes legyen az "öröm",még vizsgaidőszak is van,leadandó esszékkel,tanulandó tételekkel.
De most mindannyian vizsgázunk:összetartásból,szeretetből,alkalmazkodásból...nem lesz könnyű!Viszont nagyon nehéz lesz.Legalábbis most úgy érzem.Már olyan szempontból,hogy foglamam sincs,Nórika hogy fogja viselni az életében bekövetkező változásokat.Gáborral próbálunk nem rágörcsölni a dolgokra,inkább hagyjuk magunkat sodortatni az árral és majd meglátjuk mi lesz,hogy lesz.
Képtelen vagyok (és szerintem felesleges is) előre tervezni,majd alakulnak a dolgok.
Azért be kell vallanom,hogy nagyon-nagyon várom,hogy a bölcsis csoportban legyek,már előre imádom,mint ahogy az ovit is nagyon szerettem.Leendő Kolléganőmmel viszonylag sokat voltunk az előző időszakban együtt,kicsit megismerhettük egymást,várom a közös munkát!!!
És a végére néhány kép,amivel még adósotok vagyok,csak hogy Ti is olyan jót derüljetek,mint mi,mikor végre készen lettem.Igen-igen,elkészültek a "kerámiáim"(!),amik kedden az egyik vizsgafeladat részei lesznek.Megígértem,hogy felteszem ide is Őket,ha nem sikerülnek nagyon bénán.Mondjuk nem így lett,mert én speciel visítozom a röhögéstől,ha csak Rájuk nézek,dehát ez van!
Enjoy!

Nyulambulam

Pipi :-)

Csigabiga

Marokedények

Nórikánk az összes Haverokkal

Így Zsirizünk Mi

Az ASZTAL és a SZÉK




glitter-graphics.com

5 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jujj, nagyon nem irigyellek benneteket! Én még a munkba sem vágyom vissza, nemhogy elválni a gyermekemtől. De meg fogjátok oldani! Azért kíváncsian várom a tapasztalataidat! És persze majd a Nóri bölcsis pillanatait is kíváncsian várom!
Azért azt szívből remélem, hogy a blogolást azt folytatni fogjátok, természetesen, amint időtök engedi! Sok sikert a kezdéshez!
Puszi
Csilla és Csenge

REgi írta...

Ismerős dilemmák! Mi is elkezdtük tegnap a bölcsit...
Háát... Szép és jó hely, de azért mégis, ő olyan kicsi még...
Mi is igyekszünk nem görcsölni, hátha össze jön! ;)

Szupik a képek!!!
Pussz!

Ui: Bejelöltelek barátnak a Meez-en, de nem jelölsz vissza! Mért?

kingu írta...

Szia Kata!
Nagyon Boldog Új Évet Nektek!!! Köszönöm az e-mail-eket.
Hát, csak annyit tudok mondani, hogy senki sem kívánhatna jobb bölcsis nénit ,mint TE. Biztosan sok sikerélményed lesz a munkában is. Nórika pedig jól el lesz kényeztetve:) Semmi gond nem lesz. Puszi. Hiányoztok.

Anikó írta...

Szép a szék meg az asztal! Remélem minden rendben van velük! (a blokk megvan valahol, majd megkeresem, ha esetleg kellene, de reméljük nem kell.)
Nagyon köszönjük az ajándékot, de igazán nem kellett volna, nagyon aranyosak vagytok!
Puszi!
BÚÉK!

ilgya írta...

Nagyon drukkolok,hogy minden rendben menjen a munkába és a bölcsi kezdéssel is,ez tényleg egy nagy változás mindenki életében!
Nem is viccesek a művek,sztem inkább aranyosak:)