2009. február 23., hétfő

Fejlődés

Nagyon jól vagyunk,elmúlt a hasmenés is,roham egyáltalán nem volt!Annyira nagy megkönnyebbülés,hogy elsőre bevált a Convulex,nem kellett mással kísérletezni és ilyen nevetségesen alacsony dózisban kapja a Nónni.
Egyre inkább kezd visszatérni a régi Önmaga.Hazatérésünk után sok hiszti volt meg mérgeskedés és általános nyugtalanság.Rengeteget ivott,de enni keveset.
És most a jók!
Szerencsére fogyni nem fogyott,elkezdett enni is.Egyre kedvesebb,aranyosabb.Rengeteget simogatott minket a hétvégén!Bújik,igényli a folyamatos testkontaktust nagyon.Én persze ennek roppantmód örülök,dagonyázom ezekben a szeretet megnyilvánulásokban,mert régebben nagyon önálló volt,ritkábban hagyta Magát ölelgetni Arany Szívem.
Önállósága maradt,egyedül eszik,iszik,kicsit még maszatosan ugyan.Cumisüveg még maradt,a pohárból ivást játéknak fogja fel,de most nem szeretném megvonni Tőle.
Rengeteget beszél,szinte minden szót mond már,bár a mondatalkotása(persze csak kétszavas) még ritka,de mindenkivel megérteti Magát,nemcsak a családtagokkal.Amit elfelejtettem megírni a nagy bajság kellős közepette,hogy mászni is elkezdett,szóval a mozgásfejlődés már tényleg kipipálva.
Rengeteget pihent a hétvégén,sokszor ledőlt a babzsákfotelbe,vagy felkéretőzött a Macija ölébe az ágyra.
A héten még itthon leszünk kettesben,szóval kényeztetjük egymást a bölcsi előtt.Napok óta reggel nyolc előtt nem ébred fel (éjjel sem iszik),akkor nézzük a JimJam-et,Magához szólít két nagy üveg kakaót (már tejből kapja:200ml 20%-os tej és 50ml víz),aztán öltözünk nagy nevetgélve,és játszunk,meg zenét hallgatunk,sétálunk kicsit.Délben már elég fáradt,szóval a harangszó az asztalnál ér minket,ebéd és alvás fél3-ig.Utána játék,uzsi,Apa-várás,örülés.Nagy közös játék,vacsi 7-kor,fürdés,alvás legkésőbb fél9-kor,de akkor már mondogatja is,hogy "Csicsííí Babuci!".Mostanában minket Apucám-nak és Anyucám-nak hív,de megy még az Apuci,Anyuci is.Illetve engem néha Katának szólít,akkor nagyon huncutul villog a kis szeme.
Továbbra is szól mielőtt pisil,de a Bimbire valamiért nem hajlandó ráülni.Nem baj,nem sietünk.
Kapott hajcsatokat,de nem engedte betenni a selyem hajába őket.Egy ismerős viszont becsalta a "csilli-villi" cuccokat árusító boltjába,ahol rádumálta némi hajbavalóra a kis Nőt.Azóta reggel boldog-büszkén tartja a fejét a csatokért.

Néhány friss kép:

Kényszerítettek,hogy kakaspörköltet egyek!Komolyan!

Nem hittetek Nekem,mi?Jól tettétek!

Ágimami,ez mi ez?

Rendes reggeli,nyamii!

Pózolva kakaózás

Hajcsavarót Nekem is!

Mit egyek?

Még a kórházban



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülünk ,hogy jobban vagytok! Nórika ügyes és okos kiscsajszi ,s milyen édes a képeken.Millió puszit küldünk a bájos pofijára

Pont.én írta...

Édes és nagyon ügyes csajszi a Nórika! Szerintem jól kijönnének az én csajommal. A tied a nyugalom az enyém meg a szélvész. :D Örülök, hogy visszarázódtok! Vigyázzatok magatokra, egymásra! Kellemes hetet otthon, kettesben! Pusza

Mária írta...

Jaj de jó újra otthon! Olyan jó olvasni, hogy jól vagytok és szépen pihengettek ideális körülmények között. Remélem, hogy jó darabig elkerülnek a betegségek titeket.
Sok puszi nektek!