2009. február 19., csütörtök

Szerda 4. -Pécs

Nórikának nagyon jót tett,hogy itt volt minden Mamája és Papija!Kivirult a látogatásuk után.Persze mégjobban elfáradt a sok izgalomtól,így a Gábor már 7kor le is tette aludni (otthon fél9-kor szokott az ágyikójába menni).Valahogy ezzel a látogatási tilalommal nem tudok teljesen azonosulni,mert megértem,hogy nem kell egyszerre 5-6 ember egy beteg ágya köré,meg ne hozzanak be mindenféle betegséget.De most őszintén:ha nincs éppen influenza,vagy calici,stb. járvány,akkor is bejuthat akármi?!Persze így nagyobb rá az esély,de szerintem a felnőttet is megviseli a kórházi ápolás családtagok jelenléte,segítsége nélkül,hát még egy gyermeket.Na mindegy,Nekünk ez már nem számít,mert a délutáni viziten megerősítette a Doktornő a korábbi ígéretét:csütörtökön hazamehetünk!!!!!!!!!Már nagyon-nagyon hiányoznak,Gábor példaértékűen rendezi és szereti a Kicsi Lányát,nagyon szeretem és büszke vagyok Rá!Nyugodtan "fetrenghettem" itthon a görcsök közepette,mert tudtam,hogy Velük minden OK!
Ágimamiék és Anyukámék is rengeteg mindent hoztak ma,csak néztem,ahogy pakolták kifelé az asztalra a sok ennivalót,meg mindenféle cuccot,amik megkönnyíthetik mindhármunknak ezt az időszakot.Ráadásul mindent külön kétfelé szortírozva,diétásat,nem diétásat,merthát a Bentieknek is,meg nekünk,itthonlevőknek is.



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Pont.én írta...

Remélem már készülődtök haza! Várjuk a beszámolót otthonról! Röviden, csak, hogy minden okés! Aztán pihenjetek! És gratulálok a példás apukához!!!!!

Kriszta és Zsófika írta...

Jaj ezek nagyon jó hiorek,hogy haza mehettek.. Gábor tényleg csodálatos apuka.A rokonok családtagok is kedvesek.Örülök nektek nagyon.Millió puszika és ölelés

Mária írta...

Mennyivel nyugodtabb lesz újra otthon. Annyira jó látnom a családi összefogást.
Nórika boldog lehet, hogy jóban-rosszban számíthat a szüleire, légy is büszke apukára, megérdemli, hiszen erre tényleg nem mindenki vállalkozik.
Nagyon jó pihenést otthonra, van mit kiheverni - sajnos.