2009. április 26., vasárnap

Mai nap,még mindig

Nórika ma pisilt a wc-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szokás szerint kísér mindenkit hehe, a mai "áldozat" Anyukám volt. Nórika szólt, hogy Ő is szeretne.Szépen rá is ült,Anya fogta és....hát szóval minden úgy volt, ahogy szokott az ilyen helyeken! Naaaaaaaaaagyon örülünk és büszkék vagyunk Rá!!!!!
Ennek örömére elmentünk délután fagyizni, Ő is kapott fél gombóc vaníliát, élvezettel eszegette. Aztán hazajöttünk, kicsit melegebb ruhát adtam Rá (lehűlt az idő, fújt a szél)és lementünk a játszóra, homokozni. Ott volt Doro az Anyukájával, Adrival. Nóri hintázott a "nagyos" hintán,aminek nincs háttámlája,nagyon ügyesen tartotta Magát! Kíváncsian nézegette, mit- hogyan játszik a Dorottya, mi meg csacsogtunk egy jót Anyukájával.
Este, mikor elálmosodik, bemegy a szobájába és mondja, hogy "Beszász!", tehát úgy gondoljuk,érik a helyzet egy gyerekágyra a rácsos helyett!
Jajj, annyit büszkélkedtünk Rá ezen a hétvégén, nézzétek el nekem!
Nagyon sokat változott!!!!
Ja, és tegnap voltunk kicsit kirándulni Sötétvölgyben, jó órát sétáltunk az erdőben, valószínűleg el is hagytuk a Nórika új csatját, méghozzá mindkét darabot...na mindegy mostmár!


glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

Renáta baba írta...

Büszke is lehetsz rá!!

Pont.én írta...

Gratula a wc-hez! ÉS azért jó látni hogy változnak, nőnek, okosodnak.... a hisztik úgyis itt maradnak velünk még pár évig.

kriszta80 írta...

Nagyon ügyi és édei.. Büszke is lehetsz rá :-)

Mária írta...

Ugye mekkora öröm a gyermekeink fejlődése? Olyan jó látni és éppen ebben az esetben élvezni az előnyeit (nem kell bilit takarítani, sőt sokan még pelenkát is használnak).