2009. április 17., péntek

Mindenség...

...azóta,hogy mióta is?Szóval már ezer éve nem írtam semmit.
Járunk bölcsibe, Nónninak Húsvétra mandulagyulladása lett,meg be is lázasodott a bárányhimlőoltás után 8 nappal.De ezeken mind túlvagyunk,meg sem lepődtünk,Murphy- törvénye!
Leadtam a szakdogát,már "csak" a vizsgák vannak vissza.
Szerdán megint kaptunk pofonokat a sorstól,vagy nem tudom,kitől,ki intézi nekünk mostmár ezeket a dolgokat.A Testvérem csontig megvágta a hüvelykujját munka közben,össze is kellett varrni :-(((,ma engedték haza a kórházból.Tudja mozgatni az ujját,bár be van gipszelve még a keze.Órákig packáztak vele a baleset után,egyik helyről a másikra küldték,mire végre valaki foglalkozott Vele,de szerencse,hogy Pécsen volt,így mindjárt (3óra múlva) a kézsebészeten kötött ki és jó vége lett a dolognak!
Ugyanaznap később megtudtuk,hogy meghalt a Nagybátyám,Apukám középső testvére :-(((.
58 éves volt.
Bádogosként az utolsó munkát nem akarta elvállalni,mert nagy ház volt,félt tőle,de a Vője ment segíteni Neki.Már végeztek a munkával,de még felment a létrán valamiért,amikor még nem tudjuk,hogyan,de leesett.Olyan szerencsétlenül,hogy koponyalapi törést szenvedett Szegény és azonnal meghalt.
Isten nyugosztalja,nagyon-nagyon sajnálom Őt!!!
Örülök,hogy egy hete találkoztunk Vele a Nónnival és jót beszélgettünk.
Erre teljesen kiborult már mindenki,szegény Apa tartja a frontot mindenhol már hónapok óta,dolgozik,izgul mindenki miatt,végre jól van Anyukám és a Nónni is,erre most ezek...!Eddig nem hittem az átkokban,meg az ilyesmiben,mert azt mondtam,hogy ezek szerencsétlen véletlenek voltak,de most...ez már sok.
Ráadásul a Gábor munkahelyén nem tolerálták,hogy 5napot volt már táppénzen idén a Nórikával és visszafokozták áruátvételvezetőből áruátvevővé :-(((.Az benne a szerencse,hogy alacsonyabb adósávba esik ezáltal,így alig 5000Ft-tal keres kevesebbet,de azért köszi,hogy 2éven keresztül akkor ment szabira,mikor már mindenki elintézte minden ügyét,nem volt táppénzen,mindig mindenkinek segített,és mikor Neki kéne a segítség...áááááá!Elég volt!
Nónni a tomboló dackorszak kellős közepén lubickol (huh,ez aztán a költői kép),mi is hagyjuk sodortatni magunkat az árral,talán kezdjük megszokni.




glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Részvétem a családnak!
Jobbulást a tesódnak!
Végre jelentkeztek! Már kezdtem komolyan aggódni!!!!!
Kata, a pozitív gondolkodás az egyetlen, ami kivezethet a rossz sorozatból!
Mesélj a hisztikorszakról.... mi is benne vagyunk, szeretném tudni, hogy nem csak nálunk ilyen gázos néhanap...
Sok ölelés nektek! Puszi
Csilla és Csenge

Mária írta...

Számítottam rá, hogy egyáltalán nem lesz lehetőséged írni. Nagyon elfoglalt vagy.

Testvérednek nem tudom, hogy meddig tartott volna teljes ellátáshoz jutnia, ha nem ott lakik, hanem távolabb.
Remélem, hogy szépen meg tud gyógyulni a keze.
Most jut eszembe, hogy a közepes Bioptron lámpával lámpázza feltétlen a kezét, segíteni fog.
Ápr.1-én írtam a nővéremről. A tengerimalaca megharapta a jobb kezét alul, csúnyán begyulladt. Kivágták, aztán jó kis lyuk és gyulladás volt még mindig. Pár nap múlva 1 alkalommal meglámpázták (talán 20 percig) és másnap összezáródott a sebe, a gyulladásból már szinte semmi sem volt. Hihetetlen gyors gyógyulás. Azóta mindenkinek ajánlom. Testvérednek is nagyon jót tenne, biztosan.

Nagyon sajnálom a kedves rokonodat. Beigazolódott, hogy nem véletlen tartott attól a nagy háztól. A végzete lett. Tényleg nagyon sajnálom. Részvétem.
Anyu is baleset miatt halt meg 52 évesen. Tényleg úgy van, ahogy valaki mondta, hogy ezek értelmetlen halálok.
Bennem is ott van, ha az a tragikus pillanat nem lett volna, akkor még mindig köztünk lehetne anyu, immár lassan 14 éve.

Apátoknak embertelen főnöke van, érzések és értékek nélküli. Neki még kell pofonokat kapnia az élettől, hogy tanuljon belőle. Nem volt szép, ahogy 2-3 év táppénznélküliség után így elbánt az emberével. Remélem, hogy férjedet nem csinálja ez ki nagyon, remélem, hogy tisztában marad a saját értékével.

Azért bocsánatot kell kérnem, hogy ritkán írok, de sokszor még elolvasni sem tudok mindenkit.

Bent fényképezel? Kis kíváncsi vagyok a "dolgozótokra".