2009. június 16., kedd

Jee-jeee-jeeeeeee

És most végre vége az iskolának,jupppppiiiiiiiiii:-))))!!!!
Megvolt a záróvizsga,megdicsért az Elnöknő,hogy nem hagytam magam Általuk összezavarni és 5-öst kaptam a gyakorlati vizsgára és 5-öst a szóbelire és nagyon örülök és nagyon fáradt vagyok és a hidegfront miatt egész nap annyira fájt a fejem,majd' megbolondultam,de aztán mégsem,hanem levizsgáztam:-)))!És nagyon hiányzott a Családom,a Nórika Anyukáméknál aludt az éjjel.Minden rendben volt,nagyon jól érezte Magát,szuperül megy a szobatisztaság továbbra is!Már csak éjszakára adunk Rá pelenkát,mert a délutáni alvásnál nem pisil be egyáltalán.

Mindenki nagyon szorított nekem ma,nemcsak a Családom,de a Barátok is,folyton csörgött a telefonom,meg sms-ek jöttek:-)))!

Mostantól azt csinálok,amit akarok és nem kell bűntudatot éreznem,hogy tv-zek,vagy olvasok,vagy bármi mást csinálok a tanulás helyett és ez nagyszerű érzés!!!!!

Drága Gábor!
Köszönöm Neked,hogy ebben a két évben így kitartottál és ha nem voltam itthon,vagy tanulnom kellett,akkor nagyszerűen helytálltál helyettem is és segítettél abban,hogy ez a nap ilyen jól sikerülhessen!!!
Nagyon-nagyon szeretlek Téged,Te Apukák és Férjek Gyöngye:-)))!

Köszönöm mindenkinek a törődést,meg a gondolást és szorítást!!!
Bizony mondom Néktek,nélkületek nem sikerült volna:-)))!!!!!


V A K Á C I Ó Ó Ó Ó Ó Ó !!!!!!!!!!!



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Mária írta...

Nagyon örülök én is veled együtt. Nagyon okos vagy. Gratulálok.

Apukának tényleg köszönet, biztosan több feladat hárult rá, mint előtte. Most már biztosan könnyebb lesz.

Jó pihenést és ünneplést kívánok, hiszen megérdemled.

Pont.én írta...

Gratulálok neked és a csodálatos családodnak!!!!
Remélem mostmár gyakrabban jössz, mesélsz a szépséges lányodról!!!!

Névtelen írta...

Haligalika!
Szívből gratulálunk mégegyszer a sikeres és nem akármilyen eredményű vizsgákhoz!Le a kalappal előttetek!Ilyen egy igazi egymást segítő,összetartó család!Hosszú volt ez a 2 év,volt jó pár nehézség,de ezen már túl vagytok,és most már előre nézzetek és élvezzétek a megérdemelt pihenést,vakációt,hálidéjt!!!Sok puszi!Bogikery