2009. július 8., szerda

Lemaradás No. 2.

Kedden lejött hozzánk délelőtt Anyu,amíg főztem,meg elszaladtam fodrászhoz (pápá szőke,üdv barna:-) ),addig Nórikázott.Nagyon jó délelőtt volt!Apa jött Érte egy körül,mikor végzett az autójuk vizsgáztatásával,örültem,mert elfogadták az ebédet,nem rohantak rögtön el.Sírtam,mikor egyedül maradtam,mert olyan régen volt részünk ilyesmiben,tisztára,mint kislánykoromban!
Délután bementünk a Nónnival az Ágimami elé,mert látott egy biciklit (Nórika már egy ideje gyűjti a pénzt perselybe) és meg akartuk próbálni.Sajnos nem jött össze valami jól a dolog,bár rá-ráült a Nóri,hajtani és kormányozni még nem tud egyszerre,aztán meg is unta a próbálkozást és közölte,hogy:"Nem tetszik!"Mindezt tök komoly arccal,majdnem megzabáltam.Tisztára nagylány már,kérem szépen,hát külön véleménye van,nem úgy van az!!!
Aztán ma délután a Gáborral hármasban megnéztünk még egy csodát az OBI-ban.Tűzpiros, katicás nagyon aranyos és csajos kétkerekű bici,plusz két pótkerékkel.Na,ez aztán tetszett Neki!!!Látnotok kellett volna,hogy örült a Nóri.Csak sajnos hajtani ezt sem tudta,valamint olyan messze volt a kormány,hogy nem érte el rendesen.Szóval egyelőre halasztani kell a dolgot.
Két hete Anyukáméknál aludt hétvégén a Nóca és mentünk Anitabarátnőmhöz,elmaradt név- és szülinapokat pótolni.Jó sokan voltunk,csupa olyan ember,akiket nagyon kedvelek:Anita,Gyurci és Babus,Ágika és Zoli,Niki és Peti,Jocó és a Tesója a Katával,meg a Márti és az Eszter.Azért sorolok így név szerint mindenkit,mert ezt meg kell ismételni,annyira jó volt a Társaság!Sajnos az Ágika meg a Zoli azóta már nincsenek együtt,amit nagyon sajnálunk,de a magánügyük,el kell fogadni,tetszik vagy nem.
Anitától meg a Gyurciéktól olyan szuper ajándékot kaptunk,hogy csak na!Középre állítottak minket a Gáborral és körbeálltak,és odatettek elénk egy hatalmas dobozt,szépen egyedien:-))) becsomagolva.Elkezdtük bontogatni,úgy tűnt,tele van csupa teszkógazdaságos termékkel,a borotvától a ropiig,amit el tudtok képzelni.Ekkor már mindenki nagyon nevetett,olyan dolgokat akartak venni,amit egyébként nem vennénk meg magunknak...Aztán volt a dobozban még csomó kis doboz,mind egyesével becsomagolva,bennük barátsággal kapcsolatos megható idézetek,meg ilyesmik,hogy "Nem nyert!",meg "Keress tovább!":-))).Aztán három doboz utoljára:Nórikának egy klassz póló,rajta a Kiskirálylány a Minimax-ról és alatta:"Nehéz királylánynak lenni!".
Gábornak is külön doboz,benne két dobókocka,oldalaikon különböző "pajkos" pózok...jó kis társasjáték,két személyre...:-))).
Nekem meg...hát,az én dobozom kinyitása után egyként hördült fel a "tömeg",legalábbis szerintem....mert ami benne volt...hmm...most 18-as karika következik,hagyok időt,míg a fiatalkorúak kimennek a szobából...az én dobozomban ezek voltak...no comment,egész este mutogatnom és bizonygatnom kellett,hogy valóban a táskámban vannak:-DDD.Hát igen,a Barátok...:-)))))))).

Köszönjük ezt az emlékezetes estét Mindenkinek!!!!Volt csomó alkoholos és mentes inni,meg melegszendvicseket gyártottunk (konzerv löncshús,kikeverve lereszelt vörös-és fokhagymával,sóval,borssal,vegetával,kecsappal,mustárral és egy nyers tojással,mindenből ízlés szerint.Vékonyan megkenve ezzel a szeletelt toastkenyér,kis reszeltsajt rá és kéééész)!Jó sok lett,nagyon finom,mégsem kellett senkinek egész éjjel a konyhában ácsorogni.

Szerdán meg otthon maradt az Ágimami,és Nórika is mehetett Vele szabira,nagyon jól érezték Magukat együtt,Nórika kis csillogó szemekkel mesélte,mi mindent csináltak.

Mára egész jól megszoktuk,hogy a Gábor ilyen sokat dolgozik.Fél7-nél korábban szinte sosincs itthon,de inkább nyolc körül tud csak hazajönni.Általában már a fürdőkádban várjuk.Szerencsére a Nórika sem sír már az Apja után,bár rengeteget emlegeti.Reggel Őt keresi-hívja ébredés után először és napközben is sokszor el kell mesélnem,hol van az Apa,mit csinál,mikor jön.Nekem is nagyon hiányzik!!!!!!Igyekszünk a lehető legtartalmasabban tölteni a hétvégéket.

Tesómék a Barátaikkal Erdélyt járják,holnap jönnek haza.Már nagyon hiányoznak,mert semmi térerő nincs valamiért,így nem tudtunk beszélni.Valahonnan küldtek azért ímélt,hogy:a pálinka vizezett alkohol,pénzéhes emberekkel találkoztak,akik nem voltak barátságosak sem vendégszeretők,nehezen jött össze a stoppolás...de azért nem hagyták Magukat elkedvetleníteni,összességében pozitív hangulatú volt a levélke.Mi is gondolkodtunk már Erdélyen,remélem,mihamarabb meg tudjuk valósítani,mert nagyon kíváncsiak vagyunk Rá!




glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Pont.én írta...

Micsoda barátok!!!!! :D
Katám, mielőtt Erdélybe jössztök feltétlen szólj! Egyrészt mert összefuthatnánk, ha más nem egy kávéra, másrészt meg segítünk szállásfoglalásban stb... hogy ne járjatok úgy, hogy vizezett a HP! (informatikus körökben így hívják a házi pálinkát)

Anikó írta...

Mi is voltunk nemrég Erdélyben, és hát a pénzéhséggel mi is találkoztunk, a szívélyes vendéglátással is, de sajnos elég mély nyomott hagyott bennünk amikor átvertek minket (magyarok/székelyek!)
Szerintem ott sokan haragszanak az anyaországbeliekre (főleg azóta a szavazás óta!) és csak a pénzt látják bennünk...:-( Szóval sok bosszúság is ért minket (a magyarok és románok részéről is), a sok szép és jó élmény mellett.
De szó szerint fellélegeztem amikor hazafelé végre átléptük a határt...

Renáta baba írta...

Sajnálom,hogy ilyen rossz tapasztalatokról számoltak be Tesódék!:(((
Az új hajszinedet megcsodálhatjuk??