2009. augusztus 17., hétfő

Harkány 1.

A héten tehát Harkányból jelentkezünk,van a szállásunkon wifi:-))).
Gyönyörű az idő (meggyőztem a Zitát,elrendezte,hogy EGÉSZ héten ilyen maradjon,jó lesz így,kedves PI?:-) ).
Reggel a gyerekdokinál kezdtünk,továbbra is minden OK a Nórikával,a héten már csak reggelente kell adnom a köptetőt,amíg még köhécselget.
Nyolc után néhány perccel már a gégészeten ültünk,hogy a kontrollon megnézhesse a műtőorvos,minden rendben-e a kis torkocskában.Kijött az asszisztens,én megkönnyebbülve odaadtam a zárónkat,gondolván,mindjárt behívnak,aztán mehetünk is haza csomagolni,pakolászni.Na persze,kis naív...
Csípőből visszakérdez a Nő,ki műtötte a Kislányt?Mondom,hogy hát a Doki.Ja,a Doki?Hát Ő ippeg most ment át a rendelőintézetbe.Dehát,mondom,iderendelt minket mostanra!Hát,legyünk szívesek,menjünk át oda,utána.Na jó,10perces séta jó adag hisztivel körítve,mééééér nem veszel fel Anyaaa...Kis Drágám indult volna már nyaralni,nem itt bohóckodni!
Megérkezünk,nyílik az ajtó,dobom a pappert,mondom,kihez jöttünk.Óóóó,itt nincs most jelenleg egy orvos se.Dehát ide küldtek!Amúgyis,üljünk le bátran a váróban,mert Doki műt.Kettőt is egymás után.
Miiiiiiii?????
Nórika visít,vegyem fel,tegyem le,ide ül,oda ül,pisilni,haza...vááááá!Nem érdekel,nézze meg valaki,amint lehet,nyaralni indulunk,amúgy meg az egészséges,frissen műtött Gyerekemet itt ültessem a betegekkel tömött váróban?Néhány perc várakozás után egy fehérköpenyes senderedik be a vizsgálóba,majd kiszólnak nekünk.Konkrétan a gyerekeket lefogó fiatal Srác odaint a fejével,hogy "kámon".Innye,mondom,mint a dizsiben,régen:-)).Nyilván mondták az orvosnak,hogy hisztizik itt a Nő,nézzük már meg a Gyerekét.
Minden rendben,de azért kicsit leszúr,igenis várjuk meg Dokit,Ő műtötte,szeretik megnézni a saját betegeiket...mondom Neki,igazából már elintéztük Vele,amit akartunk,de OK,várunk.
Aláíratták velem a papírt,hogy megvolt a kontroll.
Vesztükre:-)).
Cirka 1,5 óra után elköszöntem a télleg nagyon kedves és aranyos asszisztensnőtől,biccentettem a Srácnak,hogy "csá,öcsém", aztán leléptünk.
Felmentünk Anyukámékhoz elköszönni,Lacit is összeszedtük,mert mondtuk,hogy ha megy haza Pécsre,jöhet velünk,és mentünk haza,mihozzánk (hány "haza" lehet egy embernek:-)?).Összepakoltunk,ebédeltünk,Nórika focizott egy sort a Lacival és már indultunk is nyaralni.

Ezek után fordulhatott elő az,hogy az első körforgalomban fordultunk is vissza,az össze bikinim otthon maradt ugyanis.Aki ismer,mondhatná,hogy jellemző (igaz,Anita:-)? ),de ezt most visszautasítom:-))!

De mostmár itt vagyunk,szuper a szállás,voltunk strandolni,megjött a Reni is,vacsiztunk és minden nagyon jó.




glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

PAMIS Takarító Kft. írta...

Jó!!!
Mi már fürödtünk:)

Pont.én írta...

érezzétek naaaaagggggyon jól magatokat! Bikini meg minek???? :p

Kriszta írta...

Érezétek nagyon jól magatokat!!

Mária írta...

Szuper lesz a nyaralás.
De nehezen kerültetek sorra az orvosi vizsgálatnál, pedig még nincs is tél.