2009. augusztus 7., péntek

Műtét :-))


Megvolt az összes vizsgálat ma,és minden rendben,hétfőn fél8-ra kell bemennünk a Gyermekosztályra!
Köszönöm Mindenkinek a szorítást meg a gondolást,Nélkületek biztos nem sikerült volna!!!!
Vérvétellel kezdtük a napot ma és elsőre eltalálta a Nővérke a Nónni vénáját,ez nagyon nagy dolog,jól meg is dicsértem:-)),nézett is nagyot.
Utána át kellett sétálnunk jó 10perc alatt egy másik blokkba,ott nézte meg a gégész és az altatóorvos és miután ez megvolt,újra vissza a Gyermekosztályra és általános belgyógyász is vizsgálta (pont az a Dokinő,aki az epilepszia kezdetén felvette,nagyon örült,hogy ilyen jól vagyunk),végül megmutatták a helyünket a kórteremben és jöhettünk haza.Mindenhol azt tárgyalták,Nóri milyen csendesen,nyugodtan viselkedik.Pogácsázott,vizet ivott,nézelődött,kicsit jött-ment,télleg nagyon jól bírta!
Fél12 lett,mire elindulhattunk haza.Akkor beszaladtunk a boltba és vettünk spagettinek-valókat.Csak sajna este nem pakoltam össze a konyhában (ugye-ugye,megmondta pedig Anyukám,hogy minden este rakjak rendet:-) ) és mikor hazaértünk,egy robbantás helyszíne fogadott kb.:-)).Így nálam ma mosogatással kezdődött az ebédkészítés,valamint azt a receptet próbáltam ki,hogyasszongya:"végy egy tiszta edényt":-))).Azért nem sokat molyoltam,mert egy óra előtt nem sokkal már tele hassal aludni tért a Nórika!Szegény,úgy elfáradt,hogy belealudt a Három pillangó"-ba.
Most én is ledobom magam az ágyra azt hiszem!





glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

Pont.én írta...

Ezek nagyon jó hírek! Kitartást!
Ebba a végy egy tiszta edényt recepte néha én is belefutok!:p
ui. ment egy meglepi az ímélcímedre!
CsengeAnya

PAMIS Takarító Kft. írta...

Szurkolok.
Na és ne izgulj, renben lesz minden.

Kriszta és Zsófika írta...

Örülök,hogy rendben ment minden.Nórika nagyon kis okos értelmes kislány. Zsófi rettentően fél a dokitől igy valszeg végig ordított volna.
Drukkolunk majd hétfőn.

Mária írta...

Nagyon bátran viselte el a kislányod a vizsgálatokat, szúrást. Le a kalappal előtte. Hátfőn gondolok rátok, ügyesek lesztek. Amint túl vagytok rajta, jelentkezzetek legalább pár szó erejéig.

A tiszta edény kergetése tetszett. Magától nem akart megtisztulni, ugye? Még így is gyors volt az ebédfőzés.
Ma én is úgy jártam, hogy grilleztem és rántottam, elpepecseltem az időt vele és utána még sütnöm is kellett Krisztim vendégeinek. Kár, hogy azt nem csináltam már meg előző nap.