2009. szeptember 24., csütörtök

Ma 2,5 éves!!!!


glitter-graphics.com

Nórika ma 2,5 éves!!!
Isten éltessen sokáig,Élet:-))!!!!

Az elmúlt egy hónapban hirtelen olyan Nagylány lett!!!A korábbi félénksége szinte teljesen a múlté!Bátran jön-megy a bölcsiben,kinn-benn egyaránt!Azért néha visszanéz és hétfőn integetett is,mintha megérezte volna,mire gondolok és jelezte volna:"Látlak Anya,szeretlek,megnyugodhatsz,jól szórakozom!" Hüpp-hüpp:-)
A játszótéren is olyan határozottan ment fel a zsúfolt csúszdára...mintha nem is az a félénk Nyuszi lett volna,mint néhány nappal előbb.
Már nem sír és rohan,ha ki kell mennem a csoportból,vagy másokkal beszélgetek,úgy tűnik,visszaszokott a hosszú szünet után végre.Azért nem változtatunk az eredeti elgondoláson:ha lehet,januárban megy az oviba.
Múltkor írtam,hogy egymás után kétszer is bepisilt,jelentem,azóta sem volt ilyen probléma!!!
Viszont elég nyugtalanul alszik mostanában,remélem,nem lesz beteg.Nagyon hamar elalszik,nem náthás,nem köhög,mégis hamar felébred,sír,hív minket.Egy éjjel ötször is előfordul ilyen,eléggé fáradtak vagyunk emiatt.
A bölcsiben elég sok a beteg,10-ből ma már csak négyen voltak.Hirtelen felmegy a lázuk,ezt megelőzi egy különös bágyadtság,amit mindannyiuknál megfigyeltünk,majd takonykór és a láz.Bölcsiorvos szerint nem influenza,remélem is!


Nagyon büszkék vagyunk Rád,Nórimóri!




glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

PAMIS Takarító Kft. írta...

Isten éltesse sokáig!
Ha beteg lesz, tuti, hogy a jobboldali csajtól kapta el.

SKata írta...

Hahóóó,Az Én vagyok:-))!!!Azaz SKatababa:-DDD!
Ne sértegesd már,rohamosan gyógyul!!!

Kriszta80 írta...

Boldog 2,5.-iket Nórika! Puszikálunk nagylány!

Pont.én írta...

Istenke éltesse sokáig a kiscsajszit!!!!