2009. november 28., szombat

Oltás után-1.nap

Tehát a Gábor és a Nórika is megkapta tegnap az oltást.Csak a H1N1 ellenit,szezonálisat nem.
Gábornak kutya baja,Neki amúgy is nagyon erős az ellenállóképessége,ritkán beteg,de a Nórika elkezdett köhögni hajnali 4-kor és többet kell porszívózni az orrát.
Elvittük az ügyeletre,mit szól hozzá valami orvos.Várunk 10perce kb.,benn beszélgetés,aztán ajtócsapkodás...gondoltam,volt benn valaki.Bekopogok,hirtelen nagy csend,majd jó sokára nyílik az ajtó,az asszisztens közli,hogy várni kell,mert a dokit épp most(!) hívták el.Dehát már 10perce itt várunk...így jártunk.Elmentünk addig venni -MOST A 10ÉVEN ALULIAK NE OLVASSÁK:-)) -a bölcsis Mikiváráshoz néhány dolgot,és vissza az ügyeletre.Megnézte a doki,abszolút semmi baja!!!!
?????
Nekem kellett rákérdeznem,hogy akkor köptető,cetirizin,kúp-szirup,mikor mi legyen!!Gyakorlatilag rám bízta,mit csináljak!!!
Felháborító!!!Pedig elmondtam,hogy volt a laringitisz,de meggyógyult nyomtalanul,meg vannak az asztmatikus-betegségeink...ááá,mindegy.
Megbeszéltük a Gáborral,,hogy ha baj lenne az éjjel,vagy holnap,kihívjuk pénzért a saját Dokinkat és akkor legalább rendes ellátást kapunk.
Időnként járunk a gyermekügyeleten,de eddig még mindig megfelelően foglalkoztak velünk.
Szóval pont jókor jött Anikóbarátnőm hozzászólása,akik hasonlóan jártak a Kisfiával.Kicsi megnyugtatott,itt is köszönöm!!!
ÉN meg...hát,hogy hazajött a Nórika,nagyon gyorsan javulok:-))!Mondtam már csütörtök este a Gábornak,hogy úgy érzem,ha beleszagolhatnék a kicsi Lányunk hajába és nyakába,egyből meggyógyulnék:-)).És majdnem így is lett.Most turbózom magam kajával és gyümölccsel és Béres cseppel.Öt kg-t fogytam a héten:-),vissza kell szednem:-)))!!!!Azon kívül,hogy fáradt vagyok és gyenge,kutya bajom.
Szerintetek jövő hét végén megpróbálkozhatok már az oltással?Vagy várjak még?Meddig tart a teljes felépülés vajon egy ilyen vírusos-izéből?




glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Anikó írta...

Igen ugyanez volt nálunk is. De hőemelkedésnél, köhögésnél több nem volt. Csak calcimuscot, köptetőt, és c vitamint kaptunk. 3-4 nap. remélem nálatok se lesz komolyabb.

Anikó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.