2009. december 22., kedd

Már csak 2 nap...

Megy a "Nagy Takarítás" nevű projekt nálunk,szabin vagyunk már ugyanis tegnap óta:-)!Igazából nagyon jól haladok,mert van egy segítőm,egy szorgos kis Angyalka,akinek fedőneve Nóri:-).Mindenben segít,amiben csak tud,azaz vagy a lábam alatt kavar,vagy úgy eljátszik,hogy csak ámulok...akkor meg azért morgok,hogy miért nem jön velem:-))).
Ma reggel megpróbálkoztam egy kis wellness-stílusú reggelivel,azaz:epres Cini-Minis,aztán mandarin,banán...egy darabig lelkesen ette,bizonygatta,hogy milyen isteni is ez,aztán egyszer csak félretolta és közölte:"Nójita nem téji,téjet szajonnát,pajadicsomot,tenyejet...".
Adtunk aztán a "wellness"-nek,jó kis magyaros paraszt gyomra van a Kislányomnak!
Vasárnap délután a Barátainkkal voltunk szánkózni,Nórika visítva követelte,hogy "mégmég" húzzuk fel a dombra és hadd csúszhasson!Öröm volt nézni!A két felborulás sem vette el a kedvét,pedig tiszta hó lett a kis pofija tőle.
Ma rakottkrumplit főzök és minden délután nagyon várjuk haza a Gábort!
Most mennem kell,vége a pihenőnek,mert Nóri könyörög,hogy hadd vegye fel a szivárványos gumicsizmáját...a lakásban...nem is értem...:-)))!



glitter-graphics.com

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jujj, de ismerős: az én lányomnál a mosogatás és a főzés van első helyen. De persze a takarítás is pálya.... ajajaj! Node nembaj. Most még lelkesek de 5-8 év múlva már nem lesznek azok, szóval ki kell használni!