2010. február 9., kedd

Egyet előre,kettőt vissza

Ahogy egyikünk javul,a másik visszaesik.Nórika éjszakái nyugodtak,nem köhög,csak nappal,akkor is jól felszakadva.Kevesebb az orrszizni-való is,cserébe úgy gondoltam,húz a mellkasa.Ma visszavittem,valóban így van,most akkor 5x2 Flixotide és Ventolin is.Várunk,azt mondta a doki,pénteken vigyem vissza,lehet,hogy még egy másik pipa is kelleni fog majd.Őrület...nekem nagyon lassan mintha kezdene felszakadni a köhögésem,de még mindig nagyon gyenge vagyok és fáj-ég a mellkasom és a hátam.Lázunk már egyikőnknek sincs.Nagyon kéne már mennem dolgozni,de így...
Gábor szerencsére tartja Magát,egész nap kinn vannak a hidegben,szerinte ez is sokat számít,nincs emberek között,zárt térben.Igaza lehet.
Ma már kértem időpontot az asztma-Dokinkhoz is,oda csütörtökön megyünk.Nórika meghallotta,amit beszéltünk,mert aztán ezt mondta:
"Anya,nem akarok időpontra menni!"
Drága Szívem,unja már Ő is,pedig eddig tényleg annyi volt a vizsgálatok menetrendje,hogy odamentünk,vetkőztünk,sóhajtoztunk,ááááááááá,aztán kész is.Már kapta is a matricát:-).De idén már annyit voltunk orvosnál,mint más egész évben(se).



glitter-graphics.com

4 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Jaj, szegényke! Jobbulást kívánok! (Az MSE szerintem a felettem járó évf-ban végzett. Ált. suliban meg a 4-esben alattam eggyel. Én közben más egyetemre is jártam, ezért az időeltolódás. Mi MSE-vel nem voltunk barátnők, csak ismertük egymást látásból.) (Ja! És a Sch. Renivel együtt jártam szolfézsra és évf.társam volt. Kicsi a világ! A kislányod nagyon hasonlít őrá. Rokonok vagytok?)

SKata írta...

Tényleg kicsi:-))),köszönjük szépen a gondolást:-)!
Valóban rokonok vagyunk,a Férjem Testvére a Reni,tehát a Sógornőm:-)!Naháááát,örülök!!!Esetleg,ha elárulod a keresztneved,megemlítem majd Neki,hogy "találkoztunk":-)!

Cila Zzy írta...

Bozzay Cila vagyok. A 4-esben egy évfolyamba jártunk, ő a b-be, én az e-be.

SKata írta...

Szia,Cila:-))!Tesóddal,Izával együtt jártunk a Gárdonyiba kórusba:-))!Én már ugyan kiléptem,mert meguntam a vezetőséget,de Ő még jól bírja,ahogy tudom!Mikor Nálatok voltunk énekelni,még nagyon kicsi volt a Babám,nem tudtam menni,de a Többiek azóta is emlegetik "Nógrádot",hogy milyen csodálatos volt!
Rencsinek megmondom,hogy megtaláltalak!Puszi!