2010. február 2., kedd

Éjszaka...

...az egész napos köhögés és az esti hőemelkedés ellenére nagyon jól aludt a Nóri!Hajnali fél3-kor hallottam egyetlenegyet köhinteni,amúgy teljesen nyugodtan aludt,halkan szuszogott,láza nem volt (persze kapott Nurofent lefekvés előtt).
Megmondom őszintén,sokkal rosszabbra számítottam (koppkoppkopp),hisz' gyakorló Anyukaként tudom,betegség idején mindig az első éjszaka a legrosszabb a Gyerekeknek,kell idő,míg a gyógyszerek hatnak.Most szerencsénk volt.
Egyébként gyönyörűen beveszi a Csajszi a gyógyszereit,issza a Calcimusc-ot,a rózsaszín Rhinathiol-t és az elmaradhatatlan Convulex-et persze.
Nincs ez mindig így,általában szabályos közelharcot kell vívnunk ezek miatt Vele,bevetve minden krav-maga és dzsiu-dzsicu tudásunkat kb. (kezek-lábak,fejecske lefogása).Amit a Nóri rendkívül viccesnek tart,mi azért kevésbé...
Most viszont,úgy egy hete olyan,mint a Kisangyal ezen a téren,szóval összetesszük a két kezünket és némán hálaimát rebegünk:-).
Két napja az esti "túra" is jelentősen lerövidült,amit bánok is,meg nem is,ugyanis kijelentette a Nóri vasárnap este,hogy "zujanyozni" szeretne.Ez meg is van cirka 5perc alatt,nagyon élvezi,lelkesen szappanozza Magát.A zöld jelű Neutralia tusfürdőt (Garnier-től) használjuk,ez nagyon kíméletesnek tűnik,az ára már kevésbé,de a gyermek tusfürdők elég émelyítő illatúak,a Baba tusfürdő meg nagyon kiszárította a kis bőrét,folyton vakaródzott,mint vmi bolhás eb:-),ez viszont beválni látszik.Mondjuk amennyi Neki kell naponta,azért eléggé gazdaságos így is.Tehát nincs fröcskölés-pancsi a nagy kád vízben,inkább tusolás után még a szobában játszunk lefekvés előtt.



glitter-graphics.com

Nincsenek megjegyzések: