2010. február 23., kedd

Márti néni...

...úgy tűnik,nagyon jó hatással van a Nórikára.Már kb. másfél hete ugye műszakot cseréltem,hogy akkor járjunk az oviba,mikor Ő és zongorázni lehet a különbséget!!!Nóri sokkal vidámabban,felszabadultabban indul itthonról,meg a csoportba lépés előtt sem úszik könnyben a két drága szeme!Márti néni úgy csinálja,mintha nem érne rá felvenni,vagy egész nap az ölében tartani,"csak" mellette ülni tud,meg ilyesmik,így kezd talán leválni a felnőttekről és nyit a gyerekek felé.Leával,a volt bölcsis kis barátnőjével elég jól összejöttek ismét,mi meg nagyon örülünk a Gáborral,hogy ilyen jókedélyű.Tegnap különösen jó napja volt,a buszmegállótól szinte végig szaladgálta-szökdécselte az utat az oviig,tiszta bolondos volt.
Mikor mentem Érte 4 után,épp a farsangi dekorációt bontották a termükben és pár percig "lesből" figyelhettem,nem vett észre.Nagyon aranyos volt!Mikor végre észrevett,sikkantott egy nagyot és csak úgy repült a karomba...mindenkinek azt kívánom,hogy legyen ebben része legalább egyszer az életben...
Márti néni dicsérte,milyen ügyes volt,mert szólt,hogy pisilnie kell,de pont olyan helyzet volt,hogy nem tudta kikísérni,így mondta,hogy "Nórikám,ballagjál ki,vidd a wc elé dobogót,aztán pisilj...és így is lett,utána a kézmosásról sem feledkezett meg...tisztára meghatódtam...,nagyon megszeretgettük emiatt!
Jó későn,majdnem fél6kor értünk haza,mert beugrottunk a családi pótlékos papírunkért a Csábi doktornőhöz.Addigra már nagyon éhes volt a Nóri,gyorsan terítettünk,közben egy óvatlan pillanatban odahúzta a székemet az Ő etetőszéke mellé és belemászott,majd ott várta a vacsorát...majd' szívszélhűdést kaptunk,de aztán nagyon kellett nevetni!
Szavamra,nagyon jót tesz Neki az ovi,ügyes Kislány!!!!A kezdeti kis toporgás után jól nekilódultunk...bár gondolom,ezzel minden kisgyermekes szülő így van...

glitter-graphics.com



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Jaj, de jó!

Mária írta...

Nagyon ügyes a kislányod az oviban. Gondolom, hogy külön öröm, hogy az anyukája is ott dolgozik, ahova ő oviba jár.