2010. február 5., péntek

Nórika emeli a tétet,Anya tartja...

Szegény Gábor csak kapkodja a fejét és ápol minket,szerencsére Ő nem kapott el semmilyen nyavalyát tőlünk.
Ugyanis Nórika szerda estére belázasodott (37,8),ami felettébb mód nyugtalanító volt,hiszen megtanultuk,hogy ha vírusfertőzés közben lázas,az azt jelenti,hogy bakteriálisan felülfertőződött,tehát ebből antibiotikum lesz.Csütörtökön így visszavittem a Dokihoz,aki csúnya mandulagyulladást állapított meg,tehát Amoxicillin-t kaptunk,plusz még hétfő-kedden itthon kell maradnunk.Nagyon szépen szedi a gyógyszereket,továbbra is jól köhög (értsd:szépen felszakad),szóval várunk.Az éjszakáink,meg a délutáni alvása egyre javul,nyugodtabban alszik,amit nem is bánunk,idén még nem sok éjszakát aludtunk át.
Az éjjel sajna én is belázasodtam.Nagyon gyanús volt a digitális lázmérőnk,míg végre sikerült szereznünk egy hagyományos higanyost (már nem lehet gyógyszertárban venni,kivonták a forgalomból,mert veszélyes...jaja,télleg nagyon veszélyes,hogy példának okáért pontosan meg tudjuk állapítani,elég-e a kúp,vagy rongyoljunk befelé a kórházba a Nórikával tüstént),Anyukám visszament hétfőtől dolgozni és ott kunyeráltuk el a régi lázmérőt.Egész éjjel 38felett volt,ennek megfelelően alig aludtam valamit,tehát ma nekem is vissza kell mennem a Dokimhoz,még egy antibiotikumos kúrára.Szerintem meg sem gyógyultunk rendesen az előzőből:-(.
Mostmár nagyon remélem,hogy vége lesz:-(((!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Szegénykéim! Igazán rátok jár a rúd! Jobbulást nektek!

Babi néni írta...

Jobbulást kívánok Nektek!

Ha már szereztetek egy higanyost a digitális hőmérő mellé, akkor kalibrálhatjátok hozzá. Egyszerűen 3-3x meg kell mérni mindegyikkel a testhőmérsékletet és alkesz filccel ráírni. Persze, ha merül az elem, akkor lesznek téves eredmények. :o(

És ha Horvátországban nyaraltok, ott azt hiszem még kapható rendes hőmérő. :o)