2010. február 27., szombat

Szombat

Apánk tegnap este céges vacsorán volt,amiről hajnali fél3-kor "már" haza is ért:-)).
Nórika reggel 7-ig aludt,ami egy sima szombat reggel nagy dolog lett volna,de most valahogy nem hatotta meg a Gábort,így Nórika kiköltözött mellém,JimJam-et nézni,Gábor meg be,az Ő helyére.
"Életveszélyes" fenyegetések hatására fél9-ig bírta,de akkor már muszáj volt berongyolni Apához,megnézni,mit csinál.
Lassan óvakodtunk befelé,egymásra csendes-boldogan mosolyogva néztük az alvó Apucikát,aztán suttogva megszólalt a Nórika:
"Jaaaj,milyen édesen alszik!"
Ekkor már a Gábor is kinyitotta a szemét,hangosan röhögtünk,olyan aranyos volt!
Fel is kelt,elmentek halat venni az ebédhez,míg én felsöpörtem,felmostam.
Közben megjött Apukám is,hozott friss füstölt kolbászt,meg kocsonyát,kicsit Nórikázott,nagyon jó volt.
Most pedig halászlét főzünk,ebédelünk és ki-ki a kardjába dől majd:-)).Remélem,Nóri legalább 3ig alszik majd (ha-ha-ha).
Délután pedig a Tesómék jönnek,már ezer éve nem találkoztunk...

A héten sok minden történt!Járunk ugye oviba,Nórika továbbra is nagyon jól érzi Magát,már többször előfordult,hogy nemcsak a szobában,de az udvaron is eltávolodott a Márti nénitől,meg már rosszalkodott is:-))).Már egész jól kezeli,ha összefutunk a folyosón vagy kinn,puszi-ölelés,aztán kész is!Óvónénik szerint le a kalappal Előtte,mintaszerűen beszokott!Azért még mindig sikítva,kacagva rohan,mikor megyek Érte,nagyon jó érzés,már a Gábornak is volt része ebben,egyik nap előbb odaért,mint én.
Kedden isteni lángos-vacsin voltunk az Ágimamáéknál,Nórinak kezd visszatérni a majd' kéthónapos betegeskedés után a jó étvágya, 1,5 jó tenyérnyi méretű foghagymás lángost megevett,nagy bögre teával (sajtot-tejfölt továbbra sem eszik),féltem,hogy rosszul lesz,de nagyon jól aludt:-)).
Sajnos ugyanaz a két gyerek ismét tetves két oviscsoportban,így a Nórinak is vettünk tetűriasztó sprét;undin,zsírosan összeragadt tőle a kis haja,de tetves legalább nem lesz!A 2500Ft-os blokkot odakészítettem a visszaeső kisgyerek kosarába,bár gondolom,nem fogja meghatni a jó szülőket,de mégis...Amúgy többen annyira fel vannak már háborodva,hogy a jegyzővel fenyegették meg az ominózus családokat.Mondjuk ez minket eddig nem érintett,mert ugye a bölcsibe jártunk,ott meg ilyen gond továbbra sincs.
Szóval így vagyunk!



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Pont.én írta...

Nyami, lángos!!!! Megnézném Nórikát amint hajnali félkilenckor rongyol be apucikához... :D:D:D
Off: kész a meglepid, amint lesz időm feldobom a postára!

Unknown írta...

ezt a Nórikának küldöm.
Gyönyörű ez a kiscsaj.
http://angelweb.hu/images/photoalbum/album_30/kicsiangyal5.gif

Lina írta...

Sajnos a hajtetű egyre gyakoribb, a keresztlányaim egész általános iskolás korukban ezzel szenvedtek. Remélem, nektek nem tart ez évekig, és remélem, már nem a büdös Nitifor az egyetlen szer ez ellen.