2010. március 18., csütörtök

Csütörtök

A tegnapi nap volt a mélypont.Annyira köhögött ismét a Nórika,éjjel-nappal,majd' megszakadt!Nem értettük,hogy ha kapja a köhögéscsillapítót,akkor mégis miért?
Miéééért????
Aztán elkezdtük inni mindketten a Hurutoldó Teakeveréket és lámpáztunk is (Nórit életveszélyesen megfenyegettem,így hagyta Magát 4percig:-D).
Aztán az éjjel egyszer köhögött csak,de pillanatok alatt megkönnyebbült így nagyon jót aludtunk mindannyian.Végre én sem köhögök...
Gáboréknál elkezdődött a "Szezon"-nak titulált,de közben a Családok-Szerelmek próbatételére kialakított össznépi mulatság:-))...ez azt jelenti nekünk,hogy bár "csak" fél 7-7-re megy reggel dolgozni,este a Nóri már nem találkozik Vele...annyi a munkájuk,hogy enni is alig van ideje,nagyon féltem Őt,de hát ez van.Tegnap például 6körül azt hittük,hazaért,rongyolt is a Nóri kifelé és nagyon csalódott volt,könnyben úszó drága szemekkel mondta:"Nem jött haza az Apukám!"Aztán nagy volt a boldogság fél8-kor,mert akkor hazaugrott vacsizni és a Kislányunk nagyon-nagyon okos volt,mert megértette,hogy vissza kell még mennie Apának dolgozni.Nagyon várjuk a hétvégét,bár szombat délelőtt ügyelnie kell,így a tervezett közös szüli-, és névnapi Tropicárium-os kirándulásunk most elmarad...majd később.Május körül "már" vége is lesz az őrületnek.
Ma megyünk vissza a Dokibácsinkhoz,tegnap kapta a Nóri az utolsó Rectodelt kúpot.Szegényem,már nagyon rutinos...nem is sír,elhelyezkedik az ágyon és mondja:"Most megkapom a kúpot és már kész is!"Megzabálom az okos kis fejét!!!

Tegnap még aludt a Szépségem,mikor kopogtak,jött a postás.Nagyváradról,Blogbarátnéinktől,Csengétől és Csillától jött egy nagyon kedves levélke és csodás ékszerek,Nórinak és nekem is!Csak ámultunk és bámultunk!Direkt csak akkor bontottam ki,mikor Ő is felébredt.Volt nagy öröm,pipiskedett a karkötőjében,nagyon aranyos volt.Én pedig nagyon különleges,üvegből készült nyakláncot és fülbevalót kaptam,ez a fajta rózsaszín a kedvencem,jó ránézni...persze mielőtt még elolvastam volna a figyelmeztetést,hogy "FRAGILE",odakoccantottam az egyik függőt,de szerencsére kutya baja,most már vigyázok Rájuk nagyon és a hétvégén,a Mindenki Szüli-,és Névnapján be fogom vetni:-)!
Még egyszer mondom,nagyon örültem,hogy tudtam segíteni,Csillám,csak szólj,de nem kellett volna ilyen drága dolgokkal viszonozni...örülök,ha megírod,hogy megkaptad és örülsz...akkor mindenki örül:-DDD!Sokszor puszilunk Benneteket és nagyon köszönjük a figyelmességeteket!!!

Délelőtt bebuszoztunk a városba,megvenni a bölcsis-Nyuszi alapanyagait,és 18fokot mutatott a Központban levő hőmérő!!!
Juppppiiiii:-))!!!
Csodás ez a tavasz,tisztára be vagyunk ma zsongva tőle!Csoda,hogy a Nórika el tudott aludni ebéd után,nagyon pörgött a sétálóutcában,kergette a galambokat,meg vettünk mézest a Petrits-es Terikenénitől,azt tízóraizta.Mondjuk egész hét elején itthon kuksoltunk köhögve,nem csoda,ha megörült a szabadságnak...



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Katám! Örülök, hogy örülsz, de a "drága" dolgok alapanyagai hobbyboltból, a munkám meg nem olyan drága, ha barátoknak szívesen készítek ékszereket!
Örülök, hogy jobban vagytok, így megkönnyebbülten készülhettek a szüli ill. névnapozásra!

Renáta baba írta...

Sajnálom,hogy Nórika ennyit betegeskedett de nagyon ügyes,hogy ilyen nagylány módjára vette a gyógyszereket(kúpot)!! Remélem teljesen meggyógyult!!!